<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謎語[+左]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:12 PM:
3 j# {* c$ e' m3 t1 y+ @4 L; @
& k, i/ n. [' x/ V買俾女朋友, 自己唔會用, 女朋友用左唔知, 就係避孕丸
" P: R4 y- Q' A  c3 e' D9 w: n2 ~你都中一半喇1 X6 d+ p% g3 b; f' \% m
如果你話係迷藥
" }& U6 X. l* w; _我會覺得仲好過答棺材
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:15 PM:
0 B0 g" d6 a" l1 J  v. f# ?) f1 ~6 t( A3 r, [: E/ d
你中
! x( s, X" v7 r- j
有乜狗係係人見到都想咬
; p6 k( d9 R1 F* W( Z而隻狗就唔咬人
熱狗~
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 16:32:' V* N" d; H9 {& i% E. H1 S- k9 C: K8 z
' A3 T; i# R6 X+ V
有乜狗係係人見到都想咬
& o* K& S& ]& b  @( J而隻狗就唔咬人
$ P* i) ?% T. X) I) [: F

$ [6 \9 M  y, N0 O5 q* g) w; d' O係咪熱狗?
肯定係熱狗啦。哈哈

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
有咩玩具唔可以係船上面玩?

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 04:55 PM:! J. H/ U  f1 S  X3 P  ]8 a% B2 G0 I; Z
有咩玩具唔可以係船上面玩?
7 M/ ~3 g  B9 e$ p$ I# s0 K7 l& H& L7 _( a, B6 {- O- W7 {; c
9 v6 n- m7 \4 Y1 Y6 G* a$ b" z" P
咩玩具都得ga wo
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 16:55:: [+ E! R  J% x3 x

' r+ g& F# J4 m! }! k7 e. ~: ^* W
: e( X( \! q' A5 A  \) W( K' d" l: d+ j9 C( B/ c& x
咩玩具都得ga wo
) ]% {/ L% N5 W% o1 F
如果架船俾玩呢?

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-11 16:55:
8 l" J& _- S" ^% F+ i( x有咩玩具唔可以係船上面玩?
! r* }8 {6 f$ c4 i+ r! K# C+ V, c  I+ }9 V8 L
咩野係玩具?
Originally posted by AWU at 2005-10-11 16:59:
. @$ ^3 i9 P! O  `/ D- t$ |
" c  ]5 C/ \1 D+ z: ]1 l
6 C; G& a' L5 [" K0 V& A咩野係玩具?
" ^4 w! S% ?( T; c9 f' u. t
兒童玩物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謎語[+左]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。