<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:31 PM:
3 G6 H* C) n/ r: d: k7 rOK~~0 Q$ u% t4 w* {4 _. a
嘩!!!點解你有成1000幾積分架?@@
" k! x7 D9 V) q- q
我都唔知呀!可能旅遊版個topic加分加得利害!
嗚........咁多分.......
8 U! W1 _- B! F, X. O0 d$ \8 u係呢~~ 搵我有咩事
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:53 PM:* |2 ~. t9 ^( V  p8 |9 a
嗚........咁多分.......
$ L+ B: ~; w$ x+ B  r1 v係呢~~ 搵我有咩事
3 n* O9 d  G# T  R; m0 ^0 ?
遲D攪比賽有冇興趣,D板主已經無問題!
推一推!!
有冇人呀!

567 x 144 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 10:55 AM 10:55:
9 z# \* }+ }0 P' n8 E有冇人呀!
* r" \! c& P3 p  b9 S" {4 @hi~~~威仔你好啊~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 05:27 PM:( }' \# e# J. H1 f7 ]

9 n/ P! L! A: S. r  A6 Khi~~~威仔你好啊~
! u# J1 k% e3 c. R6 `! j: x
你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
有冇人係到丫?
Originally posted by william303 at 05:32 PM 17:32:6 E. E7 B5 }: H# J8 @; ~: @1 ]5 J8 a# Q

6 C1 Q2 ~( j3 r% W  _你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
/ y9 Q: ~- A# R
~~系啊~~!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 06:08 PM:* C! K1 {% P! V4 s$ v
1 L, Y& [) @, H% o
~~系啊~~!!
% q; x; v3 Y1 T  k% G- m$ V
你好,立腸兄,會唔會參加比賽呀!需然未正式攪!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。