<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:27 AM:
1 V) v, O* u! B% v
0 x+ j9 p" {6 x' X9 X" l8 ~
4 f+ g0 M) p/ v0 p/ E. @梗係啦,除左耶穌大哥之外乜週神都唔信得架喇,梗係有罪啦
! Q8 ?% P+ N) ~0 `0 ?: i- s: W: t* f8 L7 ?; `$ ^, G0 x
我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
有 d 嘢想同大家分享1 x3 Q4 \/ @8 l

: H- @6 L/ B8 C- j- T我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:46 AM:
9 z0 Z5 J' B6 T! ?, W# H: y4 T& `

0 k# _7 ^- Y( }- j* s我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
5 F) f& X2 c: A$ D" C$ _* W, l) |+ p0 O
on能九的基督徒,0 N0 W* @! _8 H; h) ~. L
但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
  ~- k! J1 e0 O2 s1 u" I2 |為左上天堂,理能得自己陷家死丫
$ {, y) ?2 u1 w  n$ C$ V4 i( d& J  v0 X3 n1 j
[ Last edited by 良友 on 2005-6-6 at 10:53 AM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:34 AM:
" I& K0 w& A: g7 K+ e3 W- n1 i: }
9 r6 [0 Z( l# f) M; @: }呢個TOPIC內咁多人積極回應都冇分加
6 a* i. M' D# d. u* T) b
' W* }7 c- s7 Y. N% k
良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:47 AM:
- i7 `+ T0 t( J1 X* N9 N! h$ `有 d 嘢想同大家分享
$ }: s; g8 Z; D, r
0 i* _: i- k' H% R0 Y1 [0 T我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
) W0 M1 x* u3 b& e4 Q+ |0 ^  c0 o$ O

8 q* P& E' Y: p- m+ X0 Z% Q又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。& p& @# B7 |% G7 |! A

f& q5 @7 d5 `- L- |6 F[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。
: s- T/ D; _; M, y4 D0 I2 B. H耶穌其他神係魔鬼
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:49 AM:
: n  t0 m3 ?* y" G2 r6 j4 J% E% W5 ^

- }/ H% z  y$ C! }9 r良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
) ^9 p# q6 T' j, O" I- P' O) r2 d' K$ T+ q
唔係~~
% B2 m0 V( M1 w, k我都唔係為分數而吹水既,
3 s( B2 Q8 H& p我隨便問下姐~
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:47 AM:
- f/ s0 I9 F$ j  T0 s1 [
5 `) ~" y* w; {: b7 ^- n0 |) O
: Y, E/ X* [. `8 t5 ?on能九的基督徒,
0 b9 i3 l& h* n; j- ~但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
" w' D9 P. c, }9 T$ q" l, z- V  q
* u4 @+ y' Q/ _6 J9 g# }/ a
洗腦技倆真係拍得住毛主席 - 爹親娘親, 都不及毛主席親
) W4 _2 V' b2 x& t- t5 c8 q) b4 A8 I3 J* W/ e
掃神枱好似紅衞兵除四舊
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:51 AM:
- E; a2 c6 r  c- F
( p  R# S- y+ J% n0 R, f5 {3 I0 N$ Z- p: f# b$ i
又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。
5 l  t) z( X* M0 v+ n. L0 U' a% [
4 x9 ]; Y) }! i! e/ |7 T[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。
: t) w- x* [( c( j+ B$ X1 D耶穌其他神係魔鬼
1 Z# m& m6 ~; w) v+ l. ?
% j2 P( \7 D1 a  Y8 [
天主教感覺上無基督教咁極端, 嗰個神父嘅媽媽係拜神嘅 (拜天后), 但媽媽行動不便, 佢雖然係神父, 都有陪媽媽去拜天后
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:52 AM:
- Z3 t2 X1 E( m% g8 E' L  K3 I! g- A& b; R, t

; Y" x; K- q& U  W* Q+ T唔係~~
4 ]( f* Y; R4 m* m/ k我都唔係為分數而吹水既,
: [4 y0 J2 V( x7 `我隨便問下姐~
" u1 S5 F, x# {- F% C  ^
' x( k5 C$ e5 Q, [1 A, o0 d4 u良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 11:00 AM:0 n& @% U- ^! W) Y7 d' N$ U2 `) C% K
% ~! e5 y5 f5 G1 q, {) k6 p. b

0 ]3 j/ Y8 A, r+ f, ?& z良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
3 H! |/ f1 i/ c雖然唔係為加分吹水,但係我講咁多,都想加d分
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。