<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:25 AM:
. q/ B8 v. [( Z
/ M9 P  B* k- q& v8 B0 ]8 D係呀係呀
" }8 }/ ^* I+ Y
d人去唒邊呢?
【icon小偷™】
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:26 AM:, g& M0 M4 g, l& F$ M1 P
) f$ B1 W& i% i7 b# `
business
' f' d# l1 R5 j& u我等時想係大學讀醫(發夢中)$ C" E1 Z7 h* ^5 @& a+ e
大學的生活真令人嚮往
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 12:27 AM:/ @3 g+ r* o  B4 U& d, j  N

, B( g& u5 M' U: d$ L( b0 td人去唒邊呢?
' L5 Q! y! p  i1 a6 C5 ~2 G我同你真係心有靈西9 z6 w' ~) K' M6 Q
我同你都係接左升官發財
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:28 AM:
8 {. f9 x- U2 P8 V! Y4 A# Q. Q+ K: E
我等時想係大學讀醫(發夢中)  G! |0 x& v6 Q& c4 V4 b5 d" r0 J, x
大學的生活真令人嚮往
' c% N1 ?4 T3 e( r  }
考試會考到灰架* h% P. E0 \8 r2 D
我今日考科成個學期都教緊計數既野,考試當然溫計數,點知問你經濟理論
1 L9 A9 a/ @; y人都顛,仲灰緊,所以先上一上黎
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:30 AM:: R+ @% ^5 t2 t7 O

, C, n- @* i% V/ z我同你真係心有靈西! i) f8 \" j: T/ i
我同你都係接左升官發財
# A7 Y5 e( s+ t0 c& w  E! Ihaha
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 12:27 AM:) [9 L; s: B* e* V6 Y$ n# C# ^/ ]

/ ~* B1 A1 \1 N  v( od人去唒邊呢?
; \3 U/ p( V1 D* e3 w& e有D問題,奇怪,好少咁少人
sorry啊
  o6 |7 V: P& t我諗我要走喇
5 E% w# E1 m  s# D( o要沖涼早d訓7 Q8 q, K& y8 E
聽日要返學校oral practice  ]6 I/ F% q6 u$ `+ C7 F$ I
搵日傾過
) ]- ]2 F( c' _* _88各位
訓啦1 C( o; F( B1 w# N, ]
【icon小偷™】
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:33 AM:
. @1 Y! A- I' [  H, X' s' a+ Usorry啊
# I* M( y. w4 F我諗我要走喇
5 J- d. W% ?  y. h要沖涼早d訓! w0 p+ o" `- G6 O# s0 D
聽日要返學校oral practice0 ~$ y8 V  `; h* V# B
搵日傾過
4 _" O4 ?- P, A88各位
5 ]  `# F# V8 f- Y6 {okok# t) d/ T0 D$ e7 Z
bye~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-21 12:34 AM:
# q: _9 w  g. B* o2 G4 W7 G訓啦
1 j$ F+ j$ \# P6 C5 Z88
  B8 x1 P" f) y3 ?
好啦
% l  G& u) y+ u9 {# |. I7 P. O% s4 Wbye
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。