<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-21 06:37 PM:9 o$ q. X6 t* ]) ^
6 S* c; W" F0 Z6 {& j4 E" j
邊度咁玩你呀,不過見00齋得濟咁加多個字囉!
0 P+ g2 D2 t" M
加個仔字囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 06:37 PM:  w5 P) k( [% h) [

: k3 Q( y( {+ U- q加個仔字囉
; L' `$ Y/ t4 }  p0 W
事但啦,我用九方架,兄字都係打一下,個仔字要打兩下架!
我有一問,請問點樣張條Link改做成個topic名呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:33:, L5 o) R: n9 d+ T
hi~~左仔&00兄
( f) |9 _0 s5 ?: m- k8 e1 H$ ?5 P  K
hi~威水
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 06:45 PM:
+ C9 Q+ [7 r7 b5 e/ `. h2 M5 y; S+ ~# Q
hi~威水
! n! o3 G) M" Hhi~~左爺
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:45:
( M4 E! y! d* A$ l6 N& z我有一問,請問點樣張條Link改做成個topic名呀!
. L, i. l$ t6 H  T+ H9 t3 s& t
[url=  (網趾)            ]  名   [/url]
hi all bro.
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-21 18:47:9 v2 ?" a- H# T4 H

6 K* R& n; k' C2 Nhi~~左爺
" u- n; q& Q0 k你又咁叫我=.="
Originally posted by william303 at 2005-6-21 06:40 PM:% Y3 Z9 t( x3 I! p2 B2 }
7 {7 E. X( c" s5 S* X1 y
事但啦,我用九方架,兄字都係打一下,個仔字要打兩下架!
4 U: P( }! |7 r& R
我原全唔明九方點用 =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-21 06:47 PM:
9 I! O" U# r) |4 r/ j9 o
, Q2 f+ k- A. W* D" r, H& _% K旅遊特區
- v1 d% u8 k. B$ b* W! \" [+ q

, \4 ~3 p% \/ ]3 S# u$ q) F0 [
9 N1 u% X+ L: x旅遊特區
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。