<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:4 u2 |/ w! n1 S9 Y/ c3 A; q

. L% u5 w1 x1 c- A醒目仔
9 i* C, T) p+ L, d
我更係醒
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:
& A2 G- f: R- N2 ?
) ]& g) s  o- h. F: U: P(.)(.)"
1 U- [! P- y: ?2 d2 I+ z5 {( W  ^
' z* ^$ C8 o3 }+ Z( u; A% _$ h哦...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:/ W4 ^4 B7 S# n% _. N

3 H, ^5 T% n5 F我更係醒
$ l/ ?9 X4 \  a" n5 @1 @放長雙眼睇@@
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:
3 O# s! V1 k& n/ {# k& L9 o3 g2 S$ h3 X7 q+ `# ^' `
哦...
2 {  w/ ]3 ]: f; O1 m- d4 S
仲有T^T,><.)D
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:06 PM:# J0 K8 t+ T0 r4 L! Q4 m+ Q
( o+ ^4 b4 Z7 _; C7 s: h' t+ \
放長雙眼睇@@
) {# \: P) U8 {+ W........
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:07 PM:6 p6 C0 |5 u. f

( Y4 Q: i- n2 s- r. P/ O/ F仲有T^T,><.)D
, Z: w- `( i/ V
唔知點覆好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:08 PM:
" n) ~! Z4 m& x7 }6 X6 z. m3 b  h0 b# u$ {, g) s6 I
唔知點覆好
# M* F, R/ R% h3 P% Z$ V- ~! h你咪"-.-凸"咁LAW
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:08 PM:& \+ G: z1 {4 I% u

( F5 T$ a1 D+ H* R你咪"-.-凸"咁LAW
$ n+ v+ Z+ L# s! I) _+ h4 O唔明點解
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:09 PM:
( p& J) q5 e0 w/ [: \3 P) z5 b6 M- O6 ^; c: \
唔明點解
8 G( z; w. u1 w/ v( H' g3 s& UOkok,唔想教壞你:cool:
你幾多歲牙?8 q& C) k- J  U3 P
英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。