<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 12:09 PM:
4 l8 f) s$ Q; @4 l% S
" D& {! M- U' O# g- @冇錯.......
7 a. Q6 i+ }* y2 f
你係神,變D錢比我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-22 12:12:  w" N8 c/ x4 a$ M" Q* G6 K

. \9 }: U1 q, m/ f你係神,變D錢比我
- |8 ^) L0 f2 @! l2 \3 ?- T
上帝耶穌佛祖都唔識變錢, 我一樣唔識.......:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 12:18 PM:% |1 C9 d) {% c

5 Q- R( g7 U. _7 e" T上帝耶穌佛祖都唔識變錢, 我一樣唔識.......:cool:
$ r8 R- |, J* F! [! b9 q( U. Y7 U
咁你識咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-22 12:33:
& m- ^$ }+ Y4 [6 F/ Z
6 _& Q* f# {; v+ _/ v咁你識咩
! z; H- c# b* r2 W5 W; X點你做野
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-22 12:36 PM:
! t( ?0 |; B' L7 w9 V% y- @7 ]% L( n6 y6 Z$ S) s
點你做野
! O6 E; n' o$ a# K" o+ \' K6 r" `
點你做野???  好!  我要你買100斤米被我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-22 12:40:* Q0 d6 }/ A& ^2 Z8 T+ X, F
1 Y4 h! h7 s, a4 x2 o0 p; y. ]
點你做野???  好!  我要你買100斤米被我
  O# k0 C, ~1 U! k, u
燒成衣紙俾你
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2005-8-22 12:33:
; F) C8 w7 c: x! n: _. M9 }8 d; f5 V& [
咁你識咩
4 T  v' O* K, Q" a+ w/ T: O識贏錢......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by wer at 2005-8-22 12:45 PM:& c5 O1 c: y) B8 F% C2 A# s7 w
% ?8 B+ c9 T3 e2 M
燒成衣紙俾你
6 a- F/ J6 ]  ]5 S燒衣紙俾你,好,我一陣燒,等我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-22 12:46:# d4 i$ Y- _% B, S) ^& u! l% i
3 d* r. B/ W6 @) b$ q% c  Y5 m
燒衣紙俾你,好,我一陣燒,等我
- `! o. U  u6 e6 n% |  Sx2
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-22 12:47 PM:8 K6 s5 ?$ x4 D' B, g2 s. c
7 W( o1 L) k+ t5 `5 ]
x2
8 W" S+ W7 y  N
x3
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。