<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:47 AM:
5 J4 K$ @/ y( C3 p, U
0 B3 S4 _( ~1 _& M( W% z( Z得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
9 _1 c1 c8 Q5 w) k" \& u好﹐我做BROKER﹐收番你少少佣又點話。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 00:47:; g" N3 V& {. n2 B$ `+ u

, P* _* T0 z+ l2 ~" g小心飲得多﹐左輪會甩拖
- ^9 n( G( ~0 T& B@@"
1 p1 F+ V+ V: y$ ~. U1 [酒逢知己千杯少......
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:47 AM:
8 |4 w, s9 m3 b7 \* N$ I# B' o0 V* H' U
小心飲得多﹐左輪會甩拖
( `* A7 B% G: J2 v1 e0 H* r! o% k6 k1 d5 `7 l; X% u
甩拖再肚疴, 疴到笑呵呵
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:49 AM:" z8 H- X, |# k0 `. |6 m( C5 B" f
9 g! ]) T; \8 m0 T
@@"
: f8 I& O* X& x1 a( X) N酒逢知己千杯少......
6 q% t7 S, c+ W" n
方知世交不可少
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 00:47:6 U1 M( O2 i$ G, h! P( V

, L) D8 B2 D0 g; J1 ^4 e6 B4 ?6 c) n8 J
得閒支持吓啦, 响吹記攪 d 有意義嘅活動好難受歡迎, 我都想頂俾人做
/ r" ?  }; m2 ]
我之前做過.....
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:49 AM:1 [' W: n1 e1 `
" m4 K. ~3 ?8 \# s
好﹐我做BROKER﹐收番你少少佣又點話。。。
( w% c3 |0 {5 e7 ?2 d5 s4 w

& H, J5 O7 X  b% Q  I9 `! z( P有佣俾你我不如換車
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
蛇王 john 死咗去邊?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:50 AM:
/ y% O* _& C, \8 _
! k( U0 q. Q. a8 Z1 p' ]甩拖再肚疴, 疴到笑呵呵
$ M3 `3 o8 B* n
呵呵大殺科﹐哥哥無鼻哥
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:48 AM:! E* @1 n" w. x; q" I" F
) }8 M7 ~1 E) A# d, J

) I( N' T, Q+ |* N飛到嚟加拿大你都得 ?
! {* h& x$ z! V& A+ ^
............
7 X+ U" A: }5 w6 }* [都唔係好遠o者$ I* v/ R# ^$ |9 P! p9 p. M0 o/ X% s
隔個太平洋only
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 12:50 AM:
! ]5 ]% D; u: H/ D: N* C
9 l. |' @) O1 T( O! k有佣俾你我不如換車
  l7 h" m# t; u: G. n) k
你渣緊咩車﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。