<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 15:31:6 [* P/ j1 P2 J2 z4 m4 C  m5 A

0 i, t8 H/ ?: |6 W& ]X2
; ?4 Q7 f, o" Z' C; qhi~九仔
剛做完野,
" X4 ^! X: N# r$ B+ M- E上來吹下先, ~3 }; u2 R: \5 W( v- Q
不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 03:32 PM:1 V5 \, n2 N( k8 V: t5 ]
" P3 ^: @6 [4 P  I0 v
ok 啦...
; G5 {2 P$ y+ B0 L( T/ w3 k: W; {
7 b. v* r0 H, @# \: X5 B0 r不過你好似又upgrade 左喎!!!!
/ G9 _- Z* v& J* o8 w6 z1 G
你又知~~~( O8 ?. B* f: a# M: D% e
暫時睇中左部dell...9100
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:31 PM:
* E% \8 `' }/ Y+ FHI ALL
8 P) ?: L& ?6 x3 y
' a6 E% d. W- O行過中................
7 ]. x+ |( t/ h  r! X! J5 ?" B+ ?hihi~~石石  亨兄!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:33 PM:6 Q1 r7 V; X" \! h/ l9 T6 _9 Y
剛做完野,
/ A; i1 e; H7 h4 n1 x' W2 j2 D上來吹下先8 [# x8 r/ B, s5 Y0 S# Q
不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
8 I, O4 o  s5 f" J
hehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 03:32 PM:# t4 X% |6 ^6 F, C% I7 T

3 B. Q  z! e0 t( q/ g" W+ ehi~石石7 Y2 \# z. |8 O- f, F
你個msn呢?
/ }! M/ }0 y3 F% ^
未呀- Z3 U8 Q- y1 ]
在公司又開唔到
. B, b9 D1 r; q0 O+ n返到家又唔記得
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 15:34:
; I$ ]- R1 U3 ?
* k: |& q" v4 R2 r! c3 W) Fhehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
( N8 N' M6 ^1 M) e咩事唔記得我呀?
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 03:34 PM:3 U$ |& Y" f5 O. b. Z$ q
- k# t# |- c! {# Z5 X
hehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
6 C. q/ ~" g) x" C! p, M0 z7 b  E9 Eme too ~~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 03:31 PM:7 ^2 h/ m' X4 h0 h# s

, @; g3 c( U0 P. _. lX2
# q) D* P7 z9 q
九哥
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 15:34:
0 M: \! c1 y3 r
# W8 H& G+ Y/ R' E6 h7 X% A! f未呀3 r2 l3 d+ f6 ^" X% }
在公司又開唔到5 u* W* ?9 |' l
返到家又唔記得
' M: o; f0 b4 L0 [6 R) o- t今晚要開喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。