<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:03 AM:
$ Z1 F5 y& S0 I1 [4 g; h
5 i( i' t6 s( @- K. x" o' b, v呢到唔係性版呀!?
* b3 Q+ U& ]5 ^# V+ M左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06:
; o! I+ y0 J. Y9 L8 n4 j
' k7 Z8 y7 Y! W( p, k+ a2 I( E* h7 y( I: v. k7 S' B; m. c
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
5 o, C7 t% M9 Z7 i0 j% ~
.........
, `& j9 d3 z2 J2 @提醒咋....& T+ ~- @- d* ?* S& a4 q- D8 x. J
我都插D亂咁爆粗既人....
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:06 AM:
* O5 D; C7 Y' n; {- i2 |* m2 x( t6 x" S* t# z
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
, D3 \3 ^/ x6 h( ]
話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:07:
8 u, S8 Q, v# T) |! _' n& l& {) h5 I( ?  \. a; y
左仔﹐唔好意思﹐我都唔知道女友同情婦係禁左架。請見諒。
1 {9 a1 @4 z- A/ {0 i  #2632
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:
4 ~) \" V& S- x: Y9 f, d) e2 ?  \, g5 [/ B6 \, q2 s9 M2 H* y
話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
$ F1 a  a( T, X0 g2 |9 H9 U
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:07 AM:
! L0 s; h+ w6 e& \. J( F" }6 s1 }  l, g. _" L! `- x
........." I% `1 N# I  [6 n0 |) N: ]8 ^# S/ O
提醒咋....
9 s; s7 H) N6 f8 q' S3 ]我都插D亂咁爆粗既人....
0 j8 R( T" ?9 u( R* a, W
講真﹐我好想學下粗口架﹐我都唔係好識講。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:8 m/ }* e. J6 o5 t6 C
好心你兩隻衰嘢有時間就 update 吓 d 英文飲食 topics 啦, 我姑丈難明架
; m0 ?+ F4 H! X% S1 \6 x( Y0 P那姑姊明不明?9 F$ H9 y! |% Q' t9 X. X  `/ n
5 J$ K0 r9 v. \) R. ^  _
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:10 AM:1 U1 p# g) x7 p/ l8 j7 r
0 ~; ]3 z6 g* b2 O1 ^4 O+ L
最近無咩MOOD﹐我有5個月無見過女朋友喇﹐開始淡。
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:09 AM:
5 y( F# E; c4 c2 ?. p4 q
0 K3 n4 y/ A6 K話時話﹐我覺得最熱鬧都係版務區﹐淨係一幅頭相都可以連累到早宗十八代。
+ P, n; n$ l2 }$ |9 c6 _& z0 K
爆發筆戰了
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。