<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:22:
2 n/ F3 R+ H4 Z" e! w# C) L+ b) z1 y/ b9 G6 s$ z4 Q' Q
再嘔多野
( G3 z4 l) ^( A# E' \; b& [$ n
清下腸胃嘛
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:22 AM:
; q: E* a. P( c  e; x/ M7 w" w' X" F* }5 ?
再嘔多野
2 |$ ?4 |; i1 y5 ~8 Y# c/ U6 @
/ f3 m2 q- b" N8 A$ B6 O  n) w
john, 俾 d 儀態, 同我吞番晒佢
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
都唔係好明條問題。。。。對唔住
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:21 AM:
* W$ ~) Z" z% M. ^! |! x1 x9 T
4 ?. q* V) ]# \* J- u仲想搞到我再亂d?9 {5 J7 N, e6 C' M+ h; X, p

j: p& Z) ~, f! N' c[ Last edited by twh1110 on 2005-6-22 at 01:23 AM ]
  Z. g5 c' K* `  N1 S9 L8 q" w7 w( j2 o9 S" M( ~, _& Y4 c& k
你追 post 或者会追到我哋同性戀嘅秘密, 係半公開嘅秘密, 追唔到可以去 3x
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:26 AM:6 t) {1 S2 E9 O8 H: d% s

7 I1 q0 \9 A; q) I# u2 I2 \* z! F9 T
你追 post 或者会追到我哋同性戀嘅秘密, 係半公開嘅秘密, 追唔到可以去 3x
' |( G% E' g$ Z, C4 I$ P  j$ u& L唔追啦~3 P& g$ V* [9 Z
唔問好過問
: `8 T- A& ]9 W3 f' X+ V問咗仲衰過未問
【icon小偷™】
吹夠喇, 又要番去揍細路.... 唉
4 u8 h% y8 J% V4 QGood day everyone
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:25 AM:$ @/ E/ p( ^( z" f1 T. w

5 z# |8 e+ G. Y5 `& X) ]9 V+ H( v# ?. I0 r3 u
john, 俾 d 儀態, 同我吞番晒佢
3 s- f/ [- k9 [5 g( O$ y我又唔係幕前人,洗乜儀態
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
我都去訓啦6 K% \3 \/ ~! l7 n( U
..................各bro &sis,88
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:30:
' n( P+ |1 d% W! r9 `* H1 F我都去訓啦: Y! S# E- P+ B8 w5 \: E4 |
..................各bro &sis,88
1 s! [1 d7 L. P; H88~11仔
大家有遺言留俾我嘅話, 我俾一分鐘大家
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。