<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 01:28 AM:
2 `% G3 `7 {% I& d) Z' i( d6 ~7 c0 D( e; |$ J
唔追啦~
: K8 @) N* q8 }% z; V- _1 v$ o唔問好過問
5 [; H7 R+ Q; B+ x5 c( k& z& b+ f問咗仲衰過未問
4 \* a  e, O3 A" i
9 w* Q, D9 `" f4 t( \
唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
bye 媽咪
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
88全部走既人啦就﹐身體健康。
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:31 AM:- g, z1 J5 |- a& y1 s
% k# L, N" y* d6 v

$ s5 A9 B8 F, e% S9 v! J/ _唔明好過明, 唔係好似我禁一日嘔幾鑊
, Y$ {( Z# _* S& A% Q! A9 G- \

z6 N+ y& b5 O: U你再唔学吞遲早 die from dehydration
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 01:32 AM:) |4 r6 G: ]$ ^/ e, o
bye 媽咪
" \- l" D2 J# G* ~
' V# @; O8 e' ]" n: ^6 W% O4 K8 I9 Z
得閒多 d 嚟幫襯
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:30:
; v4 l' O9 e# }2 y  b% L大家有遺言留俾我嘅話, 我俾一分鐘大家
9 k6 S# Y6 d1 ~; u- q# Q5 d
你係人妻?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:33 AM:8 X' ]" _" b) d3 o
) w: p! l9 {( j$ i- M3 o+ j
你係人妻?
' E0 @3 ?4 T2 i, q; v$ c* d

1 \5 z! I. q! l) R% A4 x& 熟婦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:34:
$ o( Q; C) X! y, y& 熟婦
/ ?) l' c; [6 I7 b: Q0 @8 ]有冇呀@@"
一分鍾遺言時限已到, 再見
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:36:5 L. B5 W9 s7 v. }. \, n9 j
一分鍾遺言時限已到, 再見
- d1 z, j4 ^6 G5 h0 o+ [2 B
88~sing
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。