<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:13 PM:
7 X. L( g# u2 C) \* H. ]
# i  `1 N! F3 d, J! G對,我系佢牙媽
! o( m+ t$ D: i( H
小鳳姊, 姓徐的嗎?  你好
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:14 PM:) l  o# X5 i6 y$ ]2 F4 v

0 ~0 W5 w' e' h0 t. e8 p, Y喂!我都唔識!
3 \% I5 {4 k3 H% H( B3 T9 Z
係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 04:14 PM:
/ ]! ]4 ~- W, P! j# B& Q5 ]  w+ b- m9 j# h  d
小鳳姊, 姓徐的嗎?  你好
( F% V/ Y6 D3 ]6 ~. u8 {. _
唉,尼個咁土嘅名會系我改的嗎?
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:16 PM:
4 ~* x# _1 @$ v1 e6 y( @1 Q: u/ {3 Z, D' D6 d) x8 E7 H
, X3 W' G6 i4 @2 q2 w/ x
你睇佢有七十幾個post ga!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:16 PM:! A  ^# t& @; a( ?

2 ^: `1 ~" ^0 l' q8 T唉,尼個咁土嘅名會系我改的嗎?
& y3 P2 B( s3 k$ V( p7 l/ j) \. e阿雀…
Originally posted by toro at 2005-6-22 04:16 PM:
$ G/ \& S$ p7 _; ~3 G' R- _5 L/ q5 N7 F
: g: l7 A. o% {
唏,叫我「士塔粉妮」啦
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:13 PM:
2 k' R" n( A5 L4 }
+ H& U8 ]. p. y- R6 |  j  o  A( f" w對,我系佢牙媽
0 _, f: \# r; i  S( F, q& ^
, m. ^4 O/ I, n$ @2 V( r
* k7 ^6 Q. z& U5 Z/ k9 i% v0 X: W
小鳳媽妳好呀
~夜越暗~ ~星越亮~
( e7 q& m4 U6 D; c
1 T" i  H+ `6 P" \( N係囉,小鳳嚟左好多次ga喇
2 }5 l! b- u- ^: Q% Y

2 r. A- `5 e9 S+ X& K唔同time zone... 未見過面, 失敬失敬
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:19 PM:; _1 \8 V  e; [
& F6 p# U& R0 s2 }! y) P/ e: s
唏,叫我「士塔粉妮」啦
8 T" j/ U& S. I好難打…
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 04:19 PM:
3 Z% ^- f" [2 e: V* w% b5 i. m
* w- E1 G8 ?9 U1 s( k( m! h唏,叫我「士塔粉妮」啦
/ [6 j, y5 K/ f
英文啦, 中文我驚打錯同音字就唔系幾好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。