<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 05:17 PM:
) Z' \. F/ b& S: l9 d# f- l, d' _8 y) g0 {4 m! _
唔好扮野播 =.="
$ A4 r2 z# J4 l9 ]8 o
真係唔講唔知呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:19:6 V, R$ f! Y$ \% |% c7 |! w* ^

6 f: ^( ?2 V4 z8 R, k, h" y6 z  n: S佢f5完啦
6 L+ [; V+ ]( o3 k. V3 H
我對你好失望~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:20 PM:
+ i1 C2 [! \$ o3 p7 x2 u: n, a
, v  u2 Z8 O8 P4 r/ t我對你好失望~.~
, K/ P& C9 Z9 Q
何解 ~_~"
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 05:16 PM:
) P' Z. z5 J; q) [% H3 {  m3 ?$ e/ z# G' X( D' g% a. C& D
of coz,係每個男人既生活樂趣
; R  Y2 M! j: D* p$ l1 o- _2 ~4 G. C
我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-22 17:19:
* ~2 ^- t0 j2 A' n7 L* a4 `/ N
2 U" z" K2 g6 ^: [% j1 v不敢玩你.......  N9 J* B4 }- ^: [
三寸不爛之舌..........
9 D' ^5 ^4 G5 K. y  u( X8 v& V都係跟諸葛亮東吳舌戰群雄學的..........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 8/22/2005 17:16:% ?3 N) P! R# V  F
1 J, ~! ?2 B0 P0 }, v# d: B9 T$ C
f5? 你地成班都好細個, 千祈唔好玩我呢個老餅喎........
4 a0 k6 g6 h, l1 K& C

! `" {4 h' U& Y+ x, }4 P8 P$ M) Q$ g$ [
亨兄幾大?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 17:20:" d* R; s3 c. K1 t6 [( |: D

, A& A: ?3 F" u4 [3 N我問你係唔係放緊暑假咋喎..你up果d...關暑假咩事呢??
3 x4 X; k6 Y0 {# }; B$ o
佢暑假可以狂打嘛
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-22 17:20:9 F. L) `4 v/ F0 g6 g+ q* B
0 l2 V9 B7 J- h
何解 ~_~"
/ B4 P% j* Z( d7 y5 w我真係冇讀過f5嫁,我講左好多次喇~.~
Originally posted by tenmadio at 2005-8-22 17:21:
& X* T* F1 h4 |+ B  r9 x0 O/ X- V% @+ ^( @/ U

- u# H5 Q, V' @  D/ P
& A* {* ^4 d! i, A& M/ S亨兄幾大?
. Y: V& ~3 K2 z9 O) y37, 老餅一個.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 05:21 PM:
8 C: K. w% F8 ~5 F( h; q' y* i% e9 S
; N# _: F6 |  v* M. k2 Q) p佢暑假可以狂打嘛
* ]0 _9 C7 `( V  Q" k
" o: I) R; f8 F, d7 ]
沒咁誇.委左大過點樣9女:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。