<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:43 PM:* ?7 B+ N, A# ~" i

% H3 i# ]8 T# ~3 P: Q& D% \多謝你啊!
0 X; r1 J% o. P- Y系啦~~正經人家
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 17:47:
$ S4 B% L' {% e' \+ N# E: p! @% R+ e4 R; v! r! b
系啦~~正經人家
2 L7 d1 f+ c( y  f- M( E0 M  d. U/ z
阿雀呢??
Originally posted by 小鳳 at 05:47 PM 17:47:
+ H  C4 n( U9 h- j8 P3 d4 p$ G) N3 C4 L4 ~
系啦~~正經人家
+ p$ V6 U! o( T1 N! K; U) b% |
你又知丫?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:48 PM:
$ Q5 {# ?' d" g  k/ ^4 Q( D% F. z# J* t2 ^1 `
你又知丫?
9 J  R! j3 j: K8 D1 N
您都無同佢地一起講xx野
Originally posted by 左輪仔 at 05:48 PM 17:48:* L9 |% s/ q: V+ u" `

# }- K, q* |% j2 I4 A阿雀呢??
* M4 H# O7 {& ]: l
啊~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 05:48 PM:
# N! t5 U- \0 ?- U) e1 P2 i+ ]% R4 Q- \/ T& _
阿雀呢??
8 w- d2 i$ Y& f# j5 C% m. `( d
有咩意思呢
Originally posted by 小鳳 at 05:49 PM 17:49:
6 K3 v) q; w% l
9 N6 b0 f$ O6 e; m! d; R& ^您都無同佢地一起講xx野
1 x1 q7 x! A& p5 n: y, q
喔!!!原來是甘!!
Originally posted by 小鳳 at 05:50 PM 17:50:# b( R6 M0 `( ?1 j% V
! r* n( [5 I3 v" p: x
有咩意思呢
: V' d2 Q+ F' ]3 R7 s9 E" ~4 t看你有咪意思咯!!
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 05:49 PM:
: Q2 S7 B& `, T) b% W1 Z9 i# h/ m( u8 F  C# q! `7 N# x; X
您都無同佢地一起講xx野
# L) P' G, ~8 J# y
好似話緊我~灰
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 07:04 PM:
' n6 \7 u# A: t$ \* D* w# K8 T2 t+ }5 M" u( m" s8 q* l
咩事比人讚??
' S7 Q% ?  L3 ^% b  g) r

: L+ j, T4 h6 j2 s4 j頭像老頂讚你冷靜丫麻9 _9 {8 l. T1 h+ b- F) j3 A
0 B" r/ k$ c: R; p- p
閃了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。