<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 05:57 PM 17:57:
6 h' }3 {; W; {/ y9 I% D, ]& _9 ~  ~6 j3 a
唔抵...
" u+ @0 c: z& t' d
甘你想點啊?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:59 PM:
( q( R! w# S3 t" e" E1 Q, }' E( d9 T. v
啡他起身啦!!
8 p6 F" K; b! ?, x6 O唔好啦>.<
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 17:54:
" Q3 R( ^& i+ D0 q) }, R# s9 O. y2 l. Z& r' W
佢去左.........交交豬
( J! Y/ _! J2 ]4 j/ Y6 h4 s小鳳...係你既報仇機會呀
Originally posted by 小鳳 at 05:58 PM 17:58:0 V+ E" p$ v/ F" l4 F

: k$ o  Z: ~# h/ M886~crap
2 t9 I9 \4 ?% ?3 g2 P! a
剛才那個是你來丫??
走啦,唔玩啦, 蝦我# v9 M& N) @. U
88 變面小鳳,立腸
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 06:00 PM 18:00:6 y. y, q, l) G: x

) ]7 Y4 ^! Z% U. [" c+ i: U  g1 _% m0 _小鳳...係你既報仇機會呀
( Q0 I  w  x  r( ~3 K" ^
同意啊!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 06:00 PM:/ u9 A# n* Q. [; c

6 M, b, U' g" m6 N$ {; a. c小鳳...係你既報仇機會呀
0 }  V( V+ i2 t3 Z* _6 |4 y' e唔好玩啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-22 06:02 PM:3 r. D5 R* E& j1 C
走啦,唔玩啦, 蝦我& o/ ?( G$ `* `) ~; K
88 變面小鳳,立腸
* k! }, [9 A8 f! C: u# f
886~胡仔
88 左
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 06:02 PM 18:02:
- ~' n& q% \- ^3 m6 O走啦,唔玩啦, 蝦我& o/ S% M* w; e- T, E4 ^
88 變面小鳳,立腸
2 }+ J- C9 K' N4 ybye~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。