<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-22 21:37:: t% g1 d6 S1 f* [; B. T6 x2 d
6 F0 G; T9 H+ l6 h" B8 R
5 y9 k" P$ y7 C+ A. u
hi~甘
HI~雀,立腸
D人又走哂喇~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 09:48 PM:
  v, x6 V' P- A$ j) `; M. f  ID人又走哂喇~.~
. f4 W' I) i7 X& l1 s
hi~~~左,雀!!
Originally posted by 左輪仔 at 09:48 PM 21:48:
* d% l9 D2 @, X4 z) mD人又走哂喇~.~
8 F6 }9 i. b  Q/ H" Y2 e
呢排都系甘啊???
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 09:51 PM:
0 p. ^9 }% B# R7 R$ z- N+ [# q  G4 k) A4 X! f
呢排都系甘啊???
& a# T0 c) e) E5 q- S
55~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 21:51:
9 A5 u4 A! _% P: ^# @1 _7 s  u3 A2 M5 V( H* H" e4 g
呢排都系甘啊???
, S$ \* K+ Y) a8 L- S. n係呀,呢排冇咩話題嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 09:52 PM:. W. V# b4 I1 k% O( B2 D: q8 _; ?

2 Q* n% P2 `/ o' d& r  D. C( x係呀,呢排冇咩話題嘛
7 U" t$ k8 z) A% N- X" k6 z7 W
梨梨去去咪又果d
Originally posted by 月月鳥 at 09:53 PM 21:53:- I! L; R7 ^) A& {1 E- b
) r1 ~/ n, d  ]* [# Q4 P
梨梨去去咪又果d
7 y# d1 S/ k) G7 b9 p) @大家都分得好散了!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。