<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 14:45:
3 s5 G- L) M1 i# u$ |  }6 ~* s& T- y. b, U+ n
文雪儀如何???
3 `/ K- p1 Y7 ~0 Y) B: n0 X
溫清清
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:45 PM:+ B3 k  V2 J2 g( Q

$ w2 h4 x# I' {8 w* }無問題,我中意七公,為食伯伯,劉丹演得最好!
3 _6 \# M$ g( @睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:47 PM:" L9 X, A- \% Q% c+ D& {+ G
+ F7 ?6 E. b' a
溫清清
5 r/ w& @' m) r: U" O
做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:46 PM:
3 ]& Z. w# u2 Y. d( ^# ^7 ^$ E3 Y6 @) U: L
不如咁 , up下電視板有咩角色最好丫
, k3 V/ t( L7 p! w4 p( @
射雕?好呀,郭靖黃蓉我一定係黃日華同翁美玲,七公劉丹,周伯通揀硬秦煌,黃藥師我揀曾江,歐陽峰我揀朱鐵和
Originally posted by toro at 2007-5-26 14:42:
. S5 M, j. B; y/ a0 X, R
9 s  I) d! J9 g% u( z1 N記得4個,陳玄風、梅超風、陸乘風同馮默風
% Q4 s3 l9 [0 d6 N陳,梅,曲(傻姑老豆),陸..............有個姓武..............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:47 PM:
1 h# \1 D" K1 E9 y" L: C9 r  F! d8 u8 ]6 c7 I  [
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
3 r" B5 u8 Z3 e, q) A, w) u+ E4 [* r
有霸氣,但我會中意曾江多dddd,狂態贏叉燒炳少少
電視我唔講lu, byebye
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:. k7 S) ^! F. {2 w, P
( }# A5 m/ y  H  Q; Z* \
唔講拉 , 番黎拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:49 PM:
, O; u" m8 Z( W/ e* l' l; g% T3 h" I  H5 v( B
做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
8 }, P5 T7 Z( d
吳美「行」好似演過溫清清?江華做夏雪宜嗰套?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:! Y! n6 m' A5 i! b5 K* h. [
; v* X' e+ r# z
睇過小說多數憎電視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。