<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 06:14 PM:6 I; y6 g( y9 S6 a
* z0 ^) I0 I, O& ^
佢係我地隊長黎嫁
( ~  C4 K  [2 ^9 J/ P  C隊長Crap!!
Originally posted by crap at 2005-6-22 06:10 PM:" t3 c6 J1 P; H
% K3 i2 j& }0 l& ~

5 O, T7 n) n3 x3 [2 o阿雀都有嫁
: J& M6 W; W" p唔好玩啦~佢都有:cool:
elo~~有人没?
Originally posted by mingP at 06:22 PM 18:22:1 U; V% W% ^( f& F# Y1 p1 S0 G
elo~~有人没?
" c: p( v/ U+ A& Y$ I, W. A
有!!你大佬我!!
Originally posted by mingP at 2005-6-22 18:22:
! d+ |- O# h. }/ Xelo~~有人没?
1 f( S) X3 s+ M; V& ^% u+ C
hi~小米
Originally posted by 小鳳 at 2005-6-22 18:19:
+ b: j+ k7 A1 O8 D7 T5 O
2 Q, S* h' {# [" K, R; F唔好玩啦~佢都有:cool:
% X+ u. z3 @, p; Y3 G- _- K/ ~我有冇呀??
Originally posted by mingP at 2005-6-22 06:22 PM:& y1 k" Q  c- {# v' P- a0 n. T
elo~~有人没?
, X; o4 F" a5 W8 \hello~小米
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 06:24 PM:
$ y: ?, \, E& i! F' S& F6 O# F: O
: T  \: J4 B- G) r. v4 Y8 W5 z8 `有!!你大佬我!!
8 d3 S/ h( a4 n9 S兄妺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 06:24 PM:
$ U5 @, L# z4 i1 h9 s
- B, z( A3 a5 J; J7 q我有冇呀??
: K( C8 }8 N3 {) v! B& e& ~( M見您咁乖,有啦
Originally posted by 左輪仔 at 06:24 PM 18:24:
* P' A' h! A9 @, Z. u  y$ x# M2 b) u% D' B# F* B1 G
我有冇呀??
6 M- ]: ~5 l& j$ \/ z
有啊(女人聲)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。