<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:- t/ M" ]( _5 P4 {% ?* }
. @0 s3 v( X0 g4 y$ }
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
. @- p( ]5 H5 o% Q" L8 u呃post~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:03:# L" e5 m' L0 ~7 L; U$ \4 {

# I7 v) @" ^  T. {' I呃post~~~
1 m9 s0 D* n0 J
佢除左呃post,冇咩野做
Originally posted by 左輪仔 at 10:05 PM 22:05:2 ?6 x" [3 G6 p/ H9 s% E! M
) G7 ], a9 d  T9 s# X. g
佢除左呃post,冇咩野做
" A1 a! w; _) [3 e/ F非常贊同!!" W( }( v% c! D1 h& q8 u
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:06:
" T" {, K0 r; Q! S" L
: G! h& y3 `1 d( x/ a/ d非常贊同!!) @9 ~4 v  }+ u0 n, S# F
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
/ ?2 s: ^$ r; ~$ l
冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
yo hoooo~~~~~~~~~~~
! Y' `, s0 Z& K% [% X有没人啊~啊啊啊啊啊啊
Originally posted by 左輪仔 at 10:08 PM 22:08:
, v. |8 _! f: G8 ~9 Q0 H
5 P2 j3 P9 _0 [7 Q4 V; y冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
  [6 L& ], K3 q( Q; p  k) U/ z) t% i' x
em............甘好啦!!!& d$ P5 A8 W8 G" J: ]& K
沒啦!!要問下丫嗎~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:00 PM:
4 ?2 V. t3 x* M- M; M# J3 o& c0 D- E6 J' y
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
5 G7 A+ E3 ~) i- g" S, s+ v
你咁講野ga
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:12 PM:
/ \: `. H9 x2 t3 X2 e/ E# v1 ]/ d0 lyo hoooo~~~~~~~~~~~8 k1 M7 q2 i/ `
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
: C- F4 T- `: O( I. k5 Vyoyoyo~~小米
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-22 10:00 PM:
3 Z0 T& M: y) ]8 g+ v/ Z7 F( F7 M7 ?0 u" K886,1135再黎
: }: r0 s* m6 E
cu later
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:12:
# N# ~/ J2 g) u2 a, R$ I, f$ yyo hoooo~~~~~~~~~~~' Z6 C/ G- m% f5 C* w( |
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
9 ]( X6 B+ C( K1 f' f! ?$ Y; l
hi~小米
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。