<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:34 PM:& m1 P2 |9 t4 u' U: V
2 H! U0 a) l" n
系啊~~找你好久了~~~
) e$ C3 ~# s! S, t* ]5 V. u+ t9 J7 ^5 `% t/ J. Z
你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 10:33 PM 22:33:' e1 n" G6 P* }: M' g

9 P% o  `5 M$ C& f# k0 ?佢未問我借鎗喎
! Q. K/ {. S& Y
要辦手續的啊!
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:36 PM:  q! P" T5 D5 i8 C3 F  n5 n$ R" Z' @

1 N! S  p7 u8 G& e& {8 S( O; s這只不好~~要用M-16才夠殺傷力啦~~
7 y' E5 z9 [) a6 K( ~( J" Z
AK 47 啦~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:33 PM:
% [# q" k( M6 D; l9 z! x4 X1 j% i% P- J; c$ I
hi~小孩
7 X4 V. x2 n) C+ C, S+ ]+ l6 a* {) s: z$ }/ \
hi hi

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 月月鳥 at 10:37 PM 22:37:1 l/ Q  m2 u! H" P$ }

& ?# e4 ?4 F) P* eAK 47 啦~~
7 [1 S. `% H& \  e7 T3 s6 q. h唔~~這只也不錯!!1 p' A) y$ ?" O8 {8 f! ]/ \
不過買shotgun也不賴啊~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 10:38 PM:; r+ v$ G; O$ ?$ o1 n: z

: G+ \! v. c" ~  D+ }唔~~這只也不錯!!9 r" g( @% j7 q- y# R% M
不過買shotgun也不賴啊~~
/ |4 k/ b9 i5 h* {重shot 定 連shot 啊
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:35 PM:
4 K( {2 M& N& X2 @& @
/ |: p/ S2 }4 l& w( d) S! g6 y但係你而家好火喎   個頭像
+ j" j8 s& t% T* g, ?
火大好啊~可以煮bbq
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 10:37 PM:' u. Q0 H/ F# v, c8 j

1 W3 i# x3 g$ f* k
* i+ \* x% ^6 h9 f8 Q6 t你沒上線啊,去玩具版搵我,我放左Tsubasa crossover Stephy,快睇,死link唔補link
  w5 \9 j! z$ g  B6 W8 X) qokok~~^^
Originally posted by wer at 10:37 PM 22:37:" c! a- ~1 i  i: |
9 z3 p5 S: y0 M9 P5 {
唔使咁激
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 10:39 PM:
, H( H7 k! F8 l: q) l  u  o
0 p, T1 \7 N& @0 C7 [* [重shot 定 連shot 啊
( ]0 w: _  o% G# c# F& f0 l5 c
shot 头啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。