<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
你地係咪全部都係B的
Originally posted by twh1110 at 08:41 PM 20:41:- l4 N2 b% v+ X" Y3 ?- n: i6 W+ S1 _

. Q3 S3 s; |1 @2 i# \' g# S2 l) S照踢~~~
6 u4 [2 G8 u" q: E( z9 X4 l  O  I
我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
Originally posted by invisible at 2005-6-22 08:45 PM:$ ?7 w# e- K" L2 v; i" m, [
你地係咪全部都係B的
  C4 j+ c' t' [! L1 A9 M) m3 S
我係
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:42 PM:. l* g8 E2 v3 q/ v# j
+ G1 x; T3 H0 R; c4 A3 V: l% Z
通州街多
& u- c5 u' F+ U7 Y" f不過我唔勁 =.=
' W0 K7 d( X1 p8 n: J
- s9 l' m4 Z# E1 f
我都踼架
. J8 S6 N& G+ S: y! D  ^1 n不過都唔勁呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:( e8 Q4 h& b6 H) J) D# `' _

$ r0 J4 ]+ L- J我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
& u; [6 Z& l  j) l
講真定講笑呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:43 PM:
$ F# m4 z9 i9 }% E7 ^$ q8 O. j) V0 j- {0 w7 O
好容易pk =.=": I: W- z  ^5 g2 d9 {
就住就住踢就冇癮啦
4 s# S8 }5 {" Z/ ?$ y做gk先慘3 K( ~# `, Q' K& S  \! o  |% a
咩都睇唔到(太打雨)1 z9 `4 Y+ Z6 C; ^8 T
冇啦啦個波飛埋你
: q- H5 V9 S) f0 P9 m6 N一係就冼手,一係就食波餅
【icon小偷™】
Originally posted by invisible at 08:45 PM 20:45:# s! E- W3 Z' ]- b3 T( v
你地係咪全部都係B的
+ M" L8 f0 ?" \8 j% f2 m, M# Q, I
em........算呱!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:45 PM:
6 G9 u! E& H, y" J3 x6 T' n2 v4 c" B, \/ N; X7 C1 W
我係
5 B3 L$ ]7 K4 K. T6 |" l- Wme2
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 08:46 PM:
& h9 i/ N9 C: |! Q/ T; i# v0 z
/ K+ k4 H4 }% M做gk先慘8 G1 w2 M* i2 V; r8 y+ J# D0 h* X6 b
咩都睇唔到(太打雨)
1 v9 c2 Z" {9 J' h& B+ L8 S冇啦啦個波飛埋你) ~- k( b; X9 ~# i
一係就冼手,一係就食波餅
" ]* x# S: z' A4 c* n7 j; A3 Z55~~
1 ?2 U% U8 D, l  H6 E不過我冇做過gk, 所以唔清楚...
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:
1 H$ ^- |3 [  }( R' }/ v& s2 K
6 w3 [) }4 F: W' I我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
; p4 `& I6 \' w  Q7 H0 W: \2 }, d6 O

- G3 B, o% O8 {; t$ I# f: h# u; I8 H1 |( i: s8 c. R* w$ V
其實行雷踼足球是好危險
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。