<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:
- i* w3 {. z' l6 y  n- G2 c
( S6 Q! y! }1 v5 j: P我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
( w! J6 |0 n$ q8 V7 K/ Dhaha
【icon小偷™】
通常下雨,我比朋友踼,我做後備啦
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:48 PM:9 D1 z2 |4 H2 k( ~
通常下雨,我比朋友踼,我做後備啦
. O  |+ _* a0 a2 ]- W  R
落雨你都出街踢
Originally posted by sfxc0000 at 08:45 PM 20:45:
1 u. S9 i: T8 k0 w1 ]6 h! P. d& X9 j0 p+ f
講真定講笑呀
& o$ D- i5 [! ?- Q, j* ~+ U
起碼有三四單~~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:49 PM:9 K: T* M1 d. n& l; V6 c( @( Q* F
2 n7 ?5 ~; w* @8 u! |  Q5 `
落雨你都出街踢
: s; r  j1 _! }4 \$ x) t. c# c, c
) x2 ?( Q* G! w! a/ B) X9 I, k1 r
+ U' {6 f  n3 v- ~4 H0 k
唔係! b8 U; e$ ?; j7 r0 g& a2 B" W
有時踼踼下,下雨咪比朋友踼囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:49 PM:
+ R: E7 s& k* x# k7 G1 ^+ h4 ]6 D' ?0 J8 @' i
起碼有三四單~~
0 L9 t2 ]2 J6 N4 o; o真係唔講都唔知
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:50 PM:# w9 c) m; s  R+ G! a

3 |2 L+ j7 Q) _* g5 U8 h* L: M2 L; i- H: O" ?
4 m, [+ x7 S7 b/ E: C
唔係8 _3 F4 C2 i7 z. x. \1 D
有時踼踼下,下雨咪比朋友踼囉
( ]# e9 V* e* I

+ _, n+ ]+ d+ \0 w/ }9 T* f$ \明白晒
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:49 PM:
; k0 u' c8 x0 |+ N: G+ z5 K' K: l1 C5 k5 l
起碼有三四單~~
2 Z# i2 k8 R, B* B5 e, p

! `  w2 Z6 m% G0 I& S- ?' I4 R' Y" S2 r* S- B9 t
但佢地行雷都唔理,照踼嗎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 08:50 PM 20:50:0 Y+ {8 b& M- H) p6 h# A

) e7 }8 {8 W1 z8 o真係唔講都唔知
. H) j/ N. V7 c% Y( |% q
甘你地要小心啦~~
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 08:51 PM:
. T! ~( U: i+ _/ A9 J
: y' H- G5 ?% C3 V
; k9 [: y& b6 U3 q3 K" n: b3 w' h/ r0 f& I
但佢地行雷都唔理,照踼嗎
  H+ M; V: t" |1 }" x
如果佢o地都照踢就真係攞黎衰啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。