<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:10 PM:3 w" |8 u# o; b0 g
(左仔食飽煲煙中)
" B7 x; f$ s! k5 `- r# S1 p
hi左
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:08 PM:
+ |) d) J4 o" L( m( P5 W9 m, R% Y& ]6 M; E, u* M! q4 E
我就唔同你囉) o" E% D+ a6 k6 n/ D" [
我入到去就唔驚喇
1 |' u9 I8 V! k) w$ _9 s等咗幾耐??
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:10 PM:
% Y1 ~  p; h9 l8 b/ ^(左仔食飽煲煙中)
. ]9 R" O; X: n: A0 q
hi again
【icon小偷™】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:08 PM:! U; p2 V$ H  N! ^
$ H2 |0 p/ C4 d) h
我就唔同你囉! o8 ~/ U( F; ?& |$ D- p
我入到去就唔驚喇
: e  s/ F, ?# c* i- R$ m我考七科都好驚, [$ E) G4 ]4 h, ^. y" f; f2 t: M3 y
但考考下就愈來愈無咁驚
hi~invisible,00仔,11仔
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:10 PM:3 I+ ~4 @2 I& {; q( D

( X+ ~: b: `; S& i" I. n  ^等咗幾耐??
% b/ h2 v& d! V8 f
我考4:15 pm, 係第一批, 所以好快就考完
  D, ?! n/ n# B5 J我諗我等左十幾分鐘倒就考囉
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:11 PM:
1 I" m$ i" V4 k# x" W. z2 G4 v+ y' S( [! v# u2 ], t
我考七科都好驚
' V! J, t1 Q- ]1 \; s但考考下就愈來愈無咁驚
7 e, R! ?8 C: V6 u8 B4 n" }( o我考其他科一d都唔驚 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:12 PM:
# f$ [6 K% d2 F. N" a( {8 }7 y& R8 Z1 [+ J: ~, H
我考4:15 pm, 係第一批, 所以好快就考完
4 V# |9 Z# I8 P. ~  _! [  f我諗我等左十幾分鐘倒就考囉
( ^# t9 ]" u) Y+ E
我有個朋友天光等到天黑~~
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:12 PM:
+ i& U0 T. F' t0 i  h$ J8 khi~invisible,00仔,11仔
1 T# b6 X2 i! Q) ~/ ]$ Dhi左仔
* p9 f. }* w- Q0 e) X/ h5 X; M8 k你可以叫我做隱行人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:06 PM:
: Y8 k7 T$ L; X4 W* U$ T4 O我想問下有冇人有賣新一版o既男兒當入樽???
, ]8 n# L1 Q: ~  Y5 D
* ^( x5 W2 W/ S& A7 u- w
; p, \# z3 a! B+ p" a8 y無呀
0 t) o7 \/ ^2 L* j# u因太貴了
& m7 u, r0 I3 W* d$ {我有舊版咋
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。