<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 09:14 PM:) G* @% C2 C% B8 ^, q: f2 c/ `

# d- }. |$ g6 d" {+ X
4 @9 i  |7 c: A3 X. B  V( v( ~2 _
! G6 N# M& a' |& T& \% p無呀
" _) [5 b* R* j- r因太貴了
8 `9 X* P/ `$ I$ D# t/ n& Q0 f我有舊版咋
* |$ G! q7 W9 G+ s: {& G% E/ i. [) k
係咪55蚊一本??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:14 PM:
. e4 S* G; N) R1 h3 Z( A* }$ Z3 U& `) q& w
我有個朋友天光等到天黑~~
. a2 W6 \+ {: E3 E9 @o個d通常都係考5點尾o個d, 我有d friend都要成七點先晁得 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:13 PM:
- ^# P: R; O$ q0 E9 u$ U0 Z: ^6 O" g
我考其他科一d都唔驚 =.="
' J& m& T7 t! S有咩方法可以好似你咁
: L* a' I4 m2 ]3 _) e我唔知點解一入試場就好驚% U- I: R; {; H2 n& N0 b1 l6 z
雖然我準備得好夠
都好似係呀' ^" R; j- ]8 `: p0 x0 y5 U
點買呀1 a' m' e9 M4 B3 ^" Q/ U
以前都係$30,
~夜越暗~ ~星越亮~
原本我想買龍珠
& l) F% E( j$ X但都係太貴啦
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:15 PM:  j% I8 ^6 B+ t6 h! Z. t6 m
" h  L$ r8 j/ [$ v& P! n
有咩方法可以好似你咁9 z* O/ g5 a4 c: b
我唔知點解一入試場就好驚3 r0 R7 F+ I4 w3 ?7 ~% B2 R
雖然我準備得好夠
7 U& r: {$ `; ^" ~6 n% [2 ~0 ]
有d人會係咁o架, 我都唔知點解我會咁輕鬆 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:15 PM:8 Q' J8 [; \* q( Q% `' r
* @  P# S3 [/ f& s& v* x
o個d通常都係考5點尾o個d, 我有d friend都要成七點先晁得 =.="
, ]0 H. `# S( R9 y5點尾o個d,死啦,咁似我既
【icon小偷™】
Originally posted by stone86 at 2005-6-22 09:15 PM:
1 A6 A$ U/ C. R+ O/ i+ h: K: g都好似係呀; _1 t/ A& ?( {" g* g
點買呀
  D9 I. |  A) I4 l6 F0 P以前都係$30,
/ S: a' g7 N1 r; R; T7 Y) C* q唉, 本身都想買番成套, 但$55令我卻步....
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:17 PM:8 U  w/ h: A$ d9 U

0 u! B) @+ R/ }0 B" C! u$ n有d人會係咁o架, 我都唔知點解我會咁輕鬆 =.="
" I* E8 y6 }5 w. c# v可能你識哂6 ~' y) w: \- l" U
所以咪唔驚
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:17 PM:
# ~6 @7 ?2 Z. Q% p* Y
9 U* a- A7 ^2 w5點尾o個d,死啦,咁似我既
* _. G! h9 P3 V, d* M$ W" o' E咁我諗你都可能要等成個鐘先考得喇 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。