<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:28:1 H( ]6 p" T& b2 b; i5 a
( c: @& T" z4 n9 N
如果我係女既話,一家好"lum"啦  W9 C+ C+ T- p/ m# A6 H

) P. a# a' w( P, U4 Z# V2 g: G2 O死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
2 g- ]) R! @. I5 }3 I6 n
1 u' Q" x! n8 p3 K"他抖緊" 咋死野哈哈...
, X, F/ ^# o) Z/ _4 u過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:0 c% D; }, C% P0 I) e( ~
4 j) t& {- N$ R& C' |7 x2 J( B
) M7 w2 _4 {! ?- |+ c8 {
"他抖緊" 咋死野哈哈...( R7 T9 o" N' ~- v
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
1 L9 r  W( L; U$ Y1 G& ~  t: y8 }咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:31:
4 j) r3 f" e5 o8 _. T
7 _  i$ R0 n4 i9 X咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
% z) B! e3 O  \
# a" f# T* z( s; f
佢地呢,冇人講野既= =??" g9 }5 y2 `: Q9 R
我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
* V, v- S/ `+ F3 ]/ b+ W+ M佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
+ j* K7 K& ~% J3 e2 M3 _beibei先~~探視完畢
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:( J7 P; s# m- ~/ S: _

1 S! {) R, v$ N4 e" y$ }3 ]! c, l+ F2 C: x$ ~. y
佢地呢,冇人講野既= =??
3 V& g2 Y! J- I% [我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="/ I/ g( j1 i  f* b
佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
6 I0 [( g4 c7 u: vbeibei先~~探視完畢
9 e; Q. s+ E6 X5 [. h1 h
佢地睇電視@@"; D/ B5 S7 P4 Q: V4 Q+ x) X3 {/ ~
ok啦,睇黎高手黎喎
1 T4 P% i( |6 v; \9 w( U咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
路過中~~~~~~
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
) Z8 R4 K/ f4 R3 E2 Q% h  C路過中~~~~~~
/ t8 Y# g) g7 \1 B' ^  d  bhi~!~文傑
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:' s; Z1 S9 |6 Z; M2 c' L
路過中~~~~~~
" J- P) X3 c0 {+ |$ v) Y+ z發現左啦!!!!!!!!!!
/ s/ B$ N3 `4 X& i5 ^) H/ U- f4 y/ O1 v: k
hihi~~kit
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:
! [% r  y. ?, q, c: s! w: p路過中~~~~~~
$ R/ R. s  Z, \% o0 H
hi~條仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:53 PM:* M8 t4 e2 q- ~/ T; M( i
! d4 a& m% q2 ]. P
hi~條仔
1 [1 Q& O) |) c# U$ T! _
????
no ppl .......=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。