<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 00:49:
, V3 }' v9 Z- ~. ]8 A4 U+ C真閃~~bibi
$ z0 j0 K0 y6 P8 a/ ~8 n& @
88~雀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:51 AM:+ ^- Y7 W& A7 _6 {7 p. ~- z. n& R3 _
7 Y  b. O$ p* l1 r3 d, o) F2 X3 g1 G
:cool:
1 K) e( v9 o$ i$ p# y# M7 c! e3 c% ]你老公呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 00:52:) @! \8 e/ Q3 f. b, ]$ q

7 Y) m3 u' @- [( R2 U我老公呀
) f( P" K! }8 |  n$ b  s
我都知,佢好勁嫁

輝2.bmp

輝2.bmp (49 KB)
148 x 113 PIXEL下載

Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 12:54 AM:
7 U$ F$ n; D/ f' ]: _' X
: Q* I# }2 C: G  p我都知,佢好勁嫁
& M$ l) y5 G' t# a( t你知就得得啦!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 00:57:
# ?; t: l( Z& E# @
  B5 n" n2 ~. w& v- w我當然知啦!!!!
) `! }# \( q- O. Z2 ?
你真係好冧佢喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:02 AM:5 Y! W+ n1 j: `% }1 {) [
& a' }9 Z0 E; J, Q
你真係好冧佢喎
8 u5 Y* B" l; T2 X你改到好離譜喎!!!!!
0 P' D& a; a6 _$ `8 v7 d3 `( C: y8 f" @' U! @! ~! y
你都係訓吧啦.....死仔!!!!
6 Q2 i1 s2 z, z" L8 [5 L" T5 b' A
係咪唔記得自己24個鍾未訓呀????
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 01:05:. w: @/ ~/ j( }+ Z
你改到好離譜喎!!!!!" h/ x# }+ S) i3 r. X
你都係訓吧啦.....死仔!!!!
# j2 Y. {! T& X( {' e* t0 z+ P係咪唔記得自己24個鍾未訓呀????
+ N% C8 @6 ]) v2 H% p* e" S巳前同佢地玩,改得仲癲~.~9 K( \" u  t: ]
未呀,攰但係又訓唔著~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:08 AM:* ?3 l7 V5 o' z% `

0 i9 ]  P  z8 T巳前同佢地玩,改得仲癲~.~
* I4 j" P; R/ M/ }7 c未呀,攰但係又訓唔著~.~
1 S4 D0 Q/ J9 g! B5 s% |  a1 R
過度活躍症!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 01:10:" E( i0 K# C; J, \8 S" Q

& n+ D  k5 k6 ?! K- G過度活躍症!!!!
0 g% D5 |- _5 E. Q" X如果我有,我一定搵多份工
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 01:11 AM:
9 e4 i; @. R- [' D3 I! I
" _8 q/ ?; ], g* J如果我有,我一定搵多份工
! M8 q+ P3 U, X9 V拳手呀????
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。