<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:29 PM:$ ]. S% Q* j. T4 _: T2 P% r$ U
, S1 U) S" h, t6 O) R- E, Q+ A
咁咪~~囉
& U" f7 `- t: q
太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-23 14:28:6 ?# @/ c! E5 w+ R& b, H
我回來了
7 N9 z; q2 p9 ghi~wer
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:30 PM:+ ^" b$ l6 _9 E( _, }( O" W1 [9 Q
) U! m0 d$ r3 a% G* ^
太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
+ d/ s3 o2 R  ^8 H: l; Q
我屋企有人嘛
頭先出街見到個低B佬, H( n- Q+ z3 g- x
在街上大唱大叫
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:32 PM:  R3 o/ `" [! J6 @/ ^1 k; q! Q
5 G- v, v2 P! G8 Z- N/ R4 F
我屋企有人嘛
5 h( w. h) @0 P' u
咁又典呀??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:35 PM:6 H' `  X; q7 N1 T* B: i

/ a/ N6 B# b& c; X咁又典呀??
! J" ]* Y% Y, x% `2 `$ @唔可以咁咩咩咩
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 14:29:
5 J, W# T. i& `6 {咁聽日呢?
- r. n2 o) }' P& n/ s) h' o, l" s**************************************% p0 w9 @2 a& r9 V
hihi~~wer
" Q5 s8 c5 n3 i0 v聽日要呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:36 PM:
! m$ r$ X) T  j, _+ o% [% u! L6 o+ `. L7 n" F- a: K
唔可以咁咩咩咩
% Z- J( W1 N3 y! \) I
唔可以扮羊呀?
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:38 PM:! b' l7 R' E2 |+ {$ z- M/ D
/ k5 P1 `1 n5 G8 k5 P, [! Q
唔可以扮羊呀?
3 P' a' @* Z" `: R( @7 D
唔.,,,,,,,,,
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 02:37 PM:" H' p" ?' M+ t- k( B
$ n2 s6 M9 _1 Y% k  W# N! H
聽日要呀
' D7 h$ N/ K  v4 a- z& ?後日呢?4 v7 }" g) ]9 x1 v+ q

% R% v4 N. V( F: V: z& i$ l3 Z  ^. ^

: I( U/ q  f) J好~~悶~~呀~~~~~阿~~~~左~~~~~~~~
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。