<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 11:57 PM:
6 S: w6 \: m0 f6 e& C0 n) o) _" c9 z- g
, W/ t9 v* e, i; T
; t2 V. t5 G; E; n- T! F" |5 a不停咁hi,88
! a4 q+ r) X0 J呃咗唔少post tim
$ g4 F& {. [( y3 D, c7 R哈哈
, @4 I* ]! j8 y% T; \3 a我返黎你同唔同我 hi 先
Originally posted by invisible at 2005-6-23 00:00:
5 @# w2 G" m  j* J
& A1 E, r% x5 F$ k: q% }; O哈哈9 N. D; Q. k5 f0 \7 Y; n
我返黎你同唔同我 hi 先
" b$ ?" x& C2 h
hi~明明
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 12:01 AM:
$ V6 m" v# u  y/ w% p( p) L! q, T- n) P8 [" J. }
hi~明明
- z# M0 a6 l% f8 B- B3 @- |
點解我係明明??新名??
hi~~左左,隱行人
Originally posted by invisible at 2005-6-23 00:02:
0 K* i7 K) ?. g
- }% d& K* J5 c. ^. Q8 q' s8 h點解我係明明??新名??
. D* v% O8 G. P! t+ j6 c
透透囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 12:02 AM:
/ _- o1 o$ w& @! Z
2 O, k1 I, A( p+ {. c透透囉
1 @! s1 v! j' S' j
呢個都係一個好名
Originally posted by invisible at 2005-6-23 00:03:- T- N1 t& m/ K
( M2 ]4 q- p' [" t5 K& F( E
呢個都係一個好名
6 S# J4 C. L& `0 q" E
都係叫你明仔好d
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:00 AM:+ E# b9 k# L8 v! H# T' X
& e8 Z% p" d/ m! j) f
哈哈( G( Z1 A' H" a9 _3 [  ]
我返黎你同唔同我 hi 先
' w& M/ ~5 W+ M. K* K
hi~9 e! R- a( u, K9 `) U( y* e, Y
當然hi啦
【icon小偷™】
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:03 AM:
  B. H3 A. s1 A! u  ^" q
( }' k. ?) I1 \6 A" t7 K9 G呢個都係一個好名
$ D+ C: z# F  ]/ AHOW ABOUT "IN IN"
ble ble~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。