<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:04 AM:" W$ t, \, C: i6 R6 _  V1 ?
- G1 J: S: Z" U, E
櫻花真係日本國花?
* q! ~/ y# Z4 n5 S/ n* Z- A
咩唔係-.-omg
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:04 AM:1 v: {0 E7 t) `

, ^3 N( w7 f( I櫻花真係日本國花?
1 i' B2 U$ }- _咁係咩
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:05 AM:
; y- H2 h9 A, l9 ?  T1 {* {" U5 n. N7 G, [; h0 a8 Y
咩唔係-.-omg
: o6 |7 J' |$ D2 _+ w' p係啊~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:12 AM:* r1 F, ?7 \4 ~5 q7 m: |) f$ |( ^
* s# ]3 G9 m8 m0 s0 n
係啊~~
' E5 y; ?( ?2 ?4 R! R; Y# N5 q* c) n# C
即係點,一頭霧水
1 j, C; \8 q. ?# k3 ?* r
; O: v& w1 c; S( o$ ^甘兄想帶出d咩
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:13 AM:
$ Z* S4 P( p' }: J4 C+ D- G" D7 y0 H* I0 P4 k$ ^
即係點,一頭霧水
& x- I: i3 d' @9 p4 Y) G# m( _, y, L! q& t! j* s
甘兄想帶出d咩
# L$ g4 C! W0 `- ~$ [
佢想作下一篇文
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:13 AM:
' @  D5 O, D4 R
0 M, ^2 l- Y' ?( l) p& Z* D即係點,一頭霧水
2 I! Z! v! _' e3 J+ \
( [0 ^4 d* I$ a. x" h' H9 A1 c甘兄想帶出d咩
& z# i' b# l. ^3 R5 |
我係唔肯定姐~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:15 AM:
+ p2 l' ]5 k, V, Y& ?) M  i
. a9 d/ T$ T$ Q1 V& ?佢想作下一篇文
0 l% X, T1 E8 m1 v* b咩題才先?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:15 AM:
7 z& s- m6 ?: P
$ U& x5 x8 [  @7 x佢想作下一篇文
2 j+ Q3 k7 U$ {+ n1 q唔係掛
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:16 AM:7 H" w& I3 C# w- q  l( Z. n& V- T
5 R/ W- E1 |! g6 ?
咩題才先?
8 ?8 P" W% P2 h
( l* O  G: m: o
開估~
# {, E9 z0 |+ f& ?" N$ m6 J7 ?$ f! P, m
櫻花,,櫻花其實好短命
* }2 v# G+ ]& c, O. ^日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........0 `" e& o5 {2 T, a* C+ L: x

1 q0 X& `9 C' c2 g9 Z8 a: M: y老師up的,仲有d唔記得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。