<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 01:29 AM:. J+ U. N' @4 e0 l- X, \2 U9 y
* F7 U! [( M, U$ ]
我都有一個朋友他的數幾好的2 o% Q3 V' p2 P. z7 c" J
但佢岩哂.........
; Y: A( Y5 H! C: l- k
: E* c3 q/ O) x* B; H  ?) y咁你叫佢去死啦' u. ]8 }( s" K( s+ r
哈哈哈
Originally posted by invisible at 2005-6-23 01:26 AM:1 B  K  R( k* D7 V6 i8 q$ l

7 V  W6 E; H+ A; \, T+ r版主叫我轉的
3 `% z- q; y# b9 V6 @1 l3 q佢話果句英文有問題
* j: \( w! l, t) h" Z" j, ~2 |+ y既然佢叫到咪轉lo
. r$ c# Z% ], N# |+ N: |6 ]6 p5 m  r# x
我記得你幅相﹐其實我都覺得無咩問題禍。7 s2 E" e8 Q. Z) A& Y7 F" p
尼排EF玩開換相﹐滿城風雨。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 01:30 AM:
7 m# @* e  b% ]% M
6 X1 g9 J7 f% n' f係囉....唉~
; P1 f8 U2 {' D* a8 {/ Z我都覺得幾煩
6 I, U7 [. z6 i$ _6 _1 U0 ^1 t咁果一張相的確幾反感
Originally posted by johnwu at 2005-6-23 01:29 AM:9 t& \1 y/ g, Y4 G7 A

: I) j" r0 s% Q6 m好乖, 呢排成日有人要人轉相, 好煩, 我就吾覺你張有問題
, x2 r! X2 H8 `+ R* l都係有個ASS字姐﹐響3X果邊有個會員叫做ilovefxxkingyou添呀
我都想轉下& u5 s3 N& V- g) _3 o" j
不過e+咁既關頭,都係唔轉住
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:32:
# z& ]- f* c1 T7 Z( S2 m$ J% [1 E
都係有個ASS字姐﹐響3X果邊有個會員叫做ilovefxxkingyou添呀
6 f) p) O8 w9 r! f) ^0 Z2 N
佢可能未比admin咋@@"
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:31 AM:
  x+ O4 Y* s3 g+ y# f
$ C& b0 a9 T, s2 R! @& H我記得你幅相﹐其實我都覺得無咩問題禍。9 S0 N6 x5 p; m5 j# W+ H
尼排EF玩開換相﹐滿城風雨。
# c3 j0 [4 Q% u; A0 T算啦
+ x. p3 q# T+ ^9 b1 _呢張相同我個名都差唔多% D) `3 X! Z9 _! g
catch me if you can同invisivle有少少關係吧
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 01:33 AM:+ S" j2 n9 b1 X% G, h' E
. l7 e' V* f' a: O% |1 o0 \3 d
佢可能未比admin咋@@"
  |7 u4 \0 V6 K1 q9 m7 U
即係話我而家尼幅相都唔得﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:34:
- t: P2 {$ o8 S& {( F3 S6 S; ^& T; ~4 ~$ W, J
即係話我而家尼幅相都唔得﹖
+ f8 t( T+ U% h
頭先打錯左字...sor
Originally posted by invisible at 2005-6-23 01:34 AM:
" N* w9 g. v& }" ~  G) i# Z6 W6 s3 F
算啦5 n5 {$ d! B; g6 f& Y
呢張相同我個名都差唔多
' X6 C1 i+ j( [8 a/ p% Fcatch me if you can同invisivle有少少關係吧
% d/ j5 t; B/ f3 D4 q# X
都好MAKE SENSE。。。哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。