<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:23 AM:+ g( C) z/ X/ ~; U8 J
開估~
7 S# G6 F' t! w' p% E* c0 {1 M5 O3 u5 k  c; V
櫻花,,櫻花其實好短命& N7 _, w+ A2 k9 s9 E  z" g+ N
日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........
; J. A1 A3 q, S3 E/ Z, Z: u4 Y* [* ]* l8 e2 k2 y
老師up的,仲有d唔記得
# J7 V* M& a' M9 v; Z係呀,前排日本燒炭自殺潮
' H' g, d" c1 X- l! I6 b星島都講過~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:27 AM:
4 c+ t. z# n3 x" j# K
# e8 F2 }+ s, e: y係呀,前排日本燒炭自殺潮
( Q$ L. R8 a2 X星島都講過~
) E% ?/ H8 @! @* M6 m
D日本好鍾意燒,
, m% t) ?# p3 J- z# c2 i$ c9 |& O$ V. u+ i; W3 f
(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:
8 E, B6 P' r" [3 X, }
; b8 c! r* |/ u% t+ r7 GD日本好鍾意燒,, c5 R) |8 m7 k% O( m% @
! W* X& K; e' l2 z% o0 r
1 W+ h* d0 \3 o$ a
我睇south china morning post
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:29 AM:
" b9 `/ f6 Q. @9 k7 o
* L' b# W  b8 @  t: k# R4 Z3 v" T我睇south china morning post
, s4 _5 T, M- N$ m嘩~~e個仲估唔到
今日老師問我地對日本有咩睇法8 B  ^) Y% o; ^4 c# E/ B
我個腦一片空白,無feeling
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:! u( V! ~' z  Z! N# n8 ^$ G" I

8 k% Q* O" s" T) F, U* H6 sD日本好鍾意燒,$ Q  a& R: A3 {% T8 U" ?; u( n
/ G! C* [5 j6 X0 y: ?0 g/ k$ W
2 l. J. e8 w6 }) V* \5 |sun、east、apple果d體育版得盤口
0 ]0 h/ O4 L7 b0 }8 I# l. A真正睇體育果d都唔睇佢la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:30 AM:. X5 O" K: L2 Y/ ^
) p3 n" ~8 D( c0 w
嘩~~e個仲估唔到
4 J0 B. M- G0 k8 L) }( [! p
it's good for your career XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:
, W9 {& W, l2 \8 J4 Z今日老師問我地對日本有咩睇法我個腦一片空白,無feeling
9 f: V8 r9 U* x" E0 |技術提高左
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:9 w4 X+ x% x* j' _: }. J& p
今日老師問我地對日本有咩睇法" _' {8 {& p$ K( ?0 S2 z
我個腦一片空白,無feeling
2 \/ u, c# ]( J2 ~
你e個問題有d敏感~
0 \. _% z) r  I; v$ p1 m  }我保持中立~
【icon小偷™】
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:33 AM:3 f/ m0 m) ^$ M; k) S
& J$ l! h7 M& D0 n9 K; ^) R
sun、east、apple果d體育版得盤口
6 C1 D; c3 r7 u" @真正睇體育果d都唔睇佢la~
. [$ @% @7 N- @- x6 Usame as me) k4 l. B% i& M2 z; r, b3 c
我都係ga~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。