<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:
* k$ @  D( t; k2 w: |7 g. B0 h4 W. a5 i2 z. j2 p- J
我突登番黎會你ga
! y7 T# ]6 Y- |! U事實上,我去咗其他板呃post
/ J( O& Q$ W2 L0 @0 C$ m! y
嘩嘩嘩~~~直認不諱
仲有1個就66666啦
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-23 12:41 PM:0 x& Z, i9 G9 h& u  U2 l- n# T% I. v

' b. S! k+ L% S3 p點解唔得?
* T+ ~. W& O9 p9 f2 s8 N: W# G我會post去你個區,得嘛??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:8 G) c. F" ?' B( k4 M1 ]

9 }( K6 P5 v+ M我突登番黎會你ga, A9 q' t# q7 ]& J
事實上,我去咗其他板呃post
$ t/ u* ^0 w* N& m3 Y你不是要練oral嗎??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:43 PM:
& \* q6 S6 {" A仲有1個就66666啦
. h' @6 \! t( T, ?6 w3 y. n
咁快又多左5個...
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:44 PM:
: R1 O; @' R& `/ q
0 e! a# h2 T( F$ v) s; b# l0 M8 X9 L$ d/ }你不是要練oral嗎??
8 J2 J" u1 D1 i7 S; E下午~: |3 H1 {5 Z3 z# {4 P) y4 n* b; F
早d起身睇下notes
【icon小偷™】
仲未食飯/ {4 s+ @0 p3 O/ S3 Z
上來行下
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:44 PM:. N  C: A. y) [
* M! x3 w* R  r+ ~
下午~
% v  O* s' G& _' d
我都係( i; T3 L& u  n, \
我食完就返去喇
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:43 PM:
! M/ F3 _6 C# j( a, M7 D: B
3 y, O9 N- ~$ c我會post去你個區,得嘛??
% z: k6 y4 S2 b/ ?. P5 P1 T歡迎之至!
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 12:45 PM:
8 u# C# }  N# D) Q& A! S4 D0 x" B仲未食飯  c+ C4 q7 {& U* Z3 b
上來行下
, \7 f9 I% J6 p5 P' C7 C% C7 }
hi~~石仔,返來啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。