<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:50 PM:1 _$ Q9 l5 M1 h- \# M4 t, k) e; E/ Z
路邊野蛙出現
/ x1 s$ s. i9 E$ |8 x2 H7 _hey~蛙蛙
) S8 Z, \, i% p) B+ `+ e好耐冇見喇
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:53 PM:
2 ]3 T9 Y+ O2 `/ c8 M; y8 T, ?
, ^& I+ l/ ?0 k4 h  |5 }8 W: D2 I路邊野蛙咪亂踩,千祈唔好問點解
( x. A' B. {0 _# @" X. L呢句正
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:54 PM:( s; k0 t/ c3 o6 P2 y
& s4 \- C, b8 O! \$ `
蛙~今日咁早呀?
/ C, V7 P: Y/ h1 w; d# S6 L放早~~00+twh好
Originally posted by toro at 2005-8-24 21:57:8 Q% W% ]" c2 q$ V9 S

5 Y5 S( u5 Y* X$ v4 {2 E+ x5 n放早~~00+twh好
* c" [) V* D7 s, R1 |  A4 Xic~係呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
8 l- C) b0 o1 v- ~$ o
1 O. h+ G' E! U7 e6 J3 M4 O, R[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-24 at 10:00 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:
" o, W( }, `3 b3 m  M
8 O: W  u- e( [3 X6 h! z7 y) O$ j# lic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
& t# S+ a4 f# U9 U永遠懷念Jcer, jj
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:& E$ y( ]- X) U7 g5 @

! D% E+ D% Y$ yic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
$ L  U  I8 W+ D* d& z
我都唔見佢呀,佢失蹤前部腦神神哋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:00 PM:# H9 y  T, m# G* R+ L/ {

- {& T, v8 `/ W4 H6 D  L永遠懷念Jcer, jj
  i( @9 y7 A4 L) |
應該未死ga
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:01:
; V( {* D6 U- j  b+ I. Q# T6 c4 F2 ~6 R& i
我都唔見佢呀,佢失蹤前個腦神神哋
  ^; ?" E1 w3 G, j下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:03 PM:
( S9 ^5 \: n  h9 }; ~( u1 S
7 B" N" o" L# r" i8 |  C( G; Z- a下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
( m" c3 [) B3 H; `0 v: i3 F/ p係囉
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:02 PM:+ c/ r6 ]- C9 c2 N

- R% K/ ]* j8 L  R. R應該未死ga
: o) N) z6 m$ k/ k# Z* m+ T! ]
我都係講下姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。