<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 07:31 PM:
2 G. r4 o: Z/ i9 |: }6 n$ p/ G% p9 U& N6 T9 E% t
謝遜早年係慘,但最後可以大切大悟,...
, |0 {3 ]& }# s+ l你揭曉左幾多過五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:12 PM:+ a8 l5 _# P+ E

( e. M4 D0 p  \4 O7 M# ~% N你揭曉左幾多過五甲 ...
( h/ [* O7 `! N2 A# F) [無左件事
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:14 PM:# w6 P  \7 W# \! ^" [; P

2 ]& C9 I: G: P; V無左件事
2 r6 B7 E4 z3 o& o$ ^
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子 , 搞到變左 ... 己經好慘& D7 q1 B+ J) v1 t
我今日訓訓下 , 原來最尾一幕都好慘 ...* I. g' ]" h8 N; n% X
認番自己心存感激既觀音姐姐 , 原來係段正淳老婆
) n! p( X! x7 u! ^. A: }解毒後 , 觀音姐姐死前講野對佢充滿厭惡性 , 對佢一定好大打擊
) l- Z" Z" F/ s# F) n3 `新既親生仔又唔認佢 ... 我唔太認得用佢報復段正淳果段 , 佢知唔知
" F/ U  E$ U3 ~& @6 \如果知 , 我唸佢當時都崩潰得7788 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:23 PM:
  C) A8 j# x7 V5 |: Q; P# q3 O$ ~' D: E  v+ @5 ]
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子...
& ~6 o& C. P: m( y- X- N% B
又一個我唔厭惡嘅反派
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:28 PM:& e' [  ^  ~1 ]
, D% f- [" ^, }. d2 ?
又一個我唔厭惡嘅反派
/ H6 z' ^# G2 d
我話佢係慘人五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:29 PM:# ?# I, v3 P4 ]. W5 d
9 P2 |: r2 Y. b" Y" \, P8 _
我話佢係慘人五甲 ...
* ?: f! G. @( z; i8 }
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:32 PM:
3 l8 w5 P; c: E5 o* N4 e( z" k) j7 a
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
1 ^  c6 Q1 H( O2 h2 B" a2 {
佢自己揀咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:34 PM:
8 ?. Q6 h9 w9 {& @9 s7 n- B1 f* c- [8 ], t* L- f; ?
佢自己揀咩???
# u2 [- s5 d* S4 K3 y# T+ _( H/ |# S佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:36 PM:+ p* N5 V2 i# b( ]. T1 H
; j& |" B) o- n* ^- I4 B9 A! j/ j
佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
/ X$ U1 {+ u7 m5 n9 g! L4 V) ^/ `
佢係正派度混 , 恐怕未成神功己經釘左 ...
4 i, o$ Y4 P5 u+ m/ a你唸下 , 橋峰會以為正淳係帶頭大哥 ,   L8 X; r: H9 x% z9 x) ~7 c
證明果時大理王室己經同正派好好 , 王室屈佢兩野 ,* P, O! b  H# ?+ ?- ]
佢都立即死得 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 20:10:% u- Z/ }* h' l+ v& n! @: I; }
8 C  c$ Q5 ]' u) {4 C# o- a2 n
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=12#pid2155847
( Q7 }6 ~; C6 H月入3萬就養得起我 ... ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。