<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:26:5 {' w* v% Y; m
好淡呀呵?水酒問題日益嚴重…
. K8 y, p2 u2 s) j
係呀,而家我都唔去太平道喇,轉戰左去太子
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:27 PM:6 w" n1 K3 q% X: J

. @) K7 u1 X4 I$ [* ^. J係咩,你唔講我諗我冇機會知囉
! c8 }) O% l, G. U5 z
o係厠所不嬲都有feel o架啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 22:27:
; a7 [4 S" v. O. l
2 I7 {4 h4 d" q. T7 z都唔係一朝一夕o既事黎囉
% r! T/ f: B: J# o$ I, J3 L我都係跟你地學野咋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:29 PM:
  Z7 Y1 O* d: J
0 c  V7 @0 p0 c% F, `" ~4 h2 R& Do係厠所不嬲都有feel o架啦
* |  m1 P4 x1 f- z; {9 p7 `
Oh...My..Goddddddd
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:28 PM:
7 I8 ^' e- g  |. S
9 K& [$ A) [+ D8 N3 A- y衝到去嗰隻
$ ]* Q6 k* @8 f9 \" I2 D+ }' u都係衰o個樣啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:25 PM:
# [" S- h5 R+ P% P7 X; J
% a5 ^/ U$ x7 N) p5 X7 m  _唔使啦....呢d野,估到啦
0 A+ }+ O4 V) r5 P" M9 e. s7 @$ g7 |估到d咩?????
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-24 22:28:& P8 N: G- n7 ^; u4 @6 M
' a; H" r$ ]# N' T( E
net d 人....成日吹水...連你都係咁囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" x% j; ]  V; n! A+ U: H( s
你都成日吹水啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:29 PM:1 u( m: h, T# C% n, e

4 E$ M8 M, g% w( `; [/ q我都係跟你地學野咋
& c$ r% ]9 Y+ Q) _& [aaa........係佢咋,我冇份ga
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:30 PM:$ A& o0 ~" }/ N" Z

f' t" m7 l, `! x( u( Y你都成日吹水啦
9 Y5 X& i( l/ K7 Flautai
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 10:30 PM:
8 Y- p3 y3 `3 b' [- w- n! W1 w5 F: L" L
Oh...My..Goddddddd
* ?+ x, A: Q2 {, z打機同溫書一流
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。