<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 08:37 PM:/ c6 \" @) H- A8 }
忙唔忙一件事, 我開始無乜 mood
& o4 p" b. P) s. g3 O- O
點解呀
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:37:: m$ p, g& F0 W5 l% v0 v
忙唔忙一件事, 我開始無乜 mood
1 ^! x7 k( P1 A- S/ u* a
點會咁.....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:36 PM:
4 [" p: r" O8 W3 A4 V; X4 Y7 n* N: Z. e, w
不是嘛.....
. B# b! f* F1 x& {$ x) t9 K+ S
5 P( S7 s2 x, a都冇新 topic, 又冇 response, 我俾咗個 idea 蟹妹, 睇吓點啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:39:' d- D* `. e7 A/ E
都冇新 topic, 又冇 response, 我俾咗個 idea 蟹妹, 睇吓點啦
4 G" `, l7 J1 Y. f+ ]. k, M7 h* E我唔知喎@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:38 PM:
5 R9 Y! z# A* z3 E7 U4 Z4 u! D! G4 [  X# M) {  `
點會咁.....
" C- g2 }5 @# k" |1 J7 k4 T
: ~5 l! Y6 F/ R7 w4 f
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 08:38 PM:
2 A/ ~1 G' |  I9 m7 `7 c- H4 q
, }) g& A$ M1 b! `# d. J點解呀
( n, t4 ?  n% V- w
2 J1 `7 P2 g( X4 |
對响呢度攪 d 有意義嘅活動開始有 d 無謂 feel, 反而我响 3x 寫表妹 d 咁嘅無謂嘢都有 16000+ 人次, 幫表妹開過澄清 topic 都即有二千幾人次, 搞飲食同英文就得個吉, 唉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:41 PM:
- D4 ^0 X7 K0 o0 }8 t8 [* }# c! |% ]5 B' ^9 @
我唔知喎@@"
; A$ \" W' a$ ~1 n# H* d7 B' s& [. \: x3 W  n0 X! j' ^
我叫佢响 3x 搞個粗口 chat room, 總之唔好人身攻擊就 ok$ ^" S1 d2 e' M- n' J% ~% d: d, p
其實呢度好多人想講粗口, 可以理解嘅
- m8 N; ~; K$ n( E工作壓力大, 上嚟玩仲要就住就住, 好冇癮
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:44:( E6 }8 m  w" l) g* O
對响呢度攪 d 有意義嘅活動開...
# S/ B4 a, u. b9 ?" A+ s7 V" \2 T) p
唉~我都知你咩心態....! A( M! G, e& J# t! x/ D
我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言...." z) G. k0 q8 q8 N) j( u5 \! b2 Y2 P
如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版...仲差呀..個氣氛
左仔, 你覺得呢d post可唔可以post o係吹水區???
0 ~( R! C: l* W/ T我就覺得唔得, 所以移左去棄置區~~; V+ w' D3 d" N0 ]$ N
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=58715&fpage=1
鳥真的回來...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:51 PM:
3 W5 }! H+ w+ U- a9 `
- j# r2 U/ C4 @唉~我都知你咩心態....
, t7 N* H1 l: o* J3 y* Q6 F: L% E我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言....
( ^4 @- a; t% }# {0 V如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版...仲差呀..個氣氛
# \( Z& i  L/ r
唉......4 C3 Q  Y9 ~9 [
你個版都比我好....
6 L+ Z% g3 A) G6 h: }- H不過我都預左喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。