<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:51 PM:" ]& ^  r4 j9 m' Y: l/ B, [
( S! q; Z( r. {% [
唉~我都知你咩心態....
1 ]; X" {) W, K) E" s* F$ y我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言....5 K- K: _3 U7 }/ M' N+ Y
如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版...仲差呀..個氣氛
& T7 z7 l. b6 i  w) a4 e2 }+ e1 j) n5 Q& P9 W' o
嗰度有 d "山卡啦" feel 添....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 20:55:' k  n& _& l; G1 U8 g( \- |
* n) V& W$ F3 x9 o6 M) Q
亂到爆...
# g9 d( A, W9 R' S% V7 ?o個度已經唔似係版務區....' X( ~) P- r8 v1 z8 g! }
已經變成貼圖區~
2 s0 v. K# r: P9 h  g/ ^* q. O
冇計...3X果邊D版主冇我地咁齊心.....
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 08:52 PM:' O3 d+ M# T! Y& S# {
鳥真的回來...
6 ^: [, f; d( I9 S* u

5 Z; n# @" F% U4 t! t0 f鵬兄好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:57:
5 L: a5 U' ?, X' m$ q7 D0 s嗰度有 d "山卡啦" feel 添....
% m( O& b' t) w2 \9 g8 N唔好咁直接啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:58 PM:, t7 `1 A$ O0 c  ~& c2 v
1 t; w* J; H7 L' I! }# g# w1 j, h" `
唔好咁直接啦
- }1 c1 e" t6 X" r, @2 G2 J
唉.....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 20:56:- b( j) [7 {6 w4 p' r5 E- d; `

0 m+ v) s7 a8 J5 s% }. C4 Q; `hi~雀
3 j+ n1 C0 y/ a4 k" ^. i
hi~左
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:57:
9 u5 U+ M8 |( H0 k
, L5 x; K$ V( W* X8 f7 v# z% J+ @& I; R5 V. `/ E  X
鵬兄好
7 s) C6 Q! K/ ^9 z2 H
Good Evening MrsSing
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:54 PM:
  _: b3 s) X$ h/ n
: I& K/ @5 R( ]; V- E我都有諗過開個咁既topic比人嘈餐飽.....% v7 ?3 D1 p& n" G
不過我驚佢地條戰線會一直伸展到其他地方....
' w: d; M! z# G7 M! Y- P! T! b
. n2 D2 H( |# ?6 k* h/ I* S一出嚟嘈就扣分, 要嘈入番去嘈, 粗口區可以當 fight club
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:51 PM:$ v& f" O; h# {

1 ]6 ]$ }" b4 Z9 g* k唉~我都知你咩心態...., \- \7 x( R& F- y
我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言....2 N6 |7 W6 v& U( W- Y6 L
如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版,玩具區...仲差呀..個氣氛
& Q2 M! X- U" n" q2 R, m
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:58 PM:0 g. e) f7 h! k5 p+ h5 z0 K
+ L! e! T1 D9 T7 w6 j
唔好咁直接啦
" p5 a' o. m( {# F8 T4 z( ^: B! H. v0 E# u
我学蟹妹咁講架咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。