<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:23 PM:
9 t. D* M$ @8 U8 R* H; S' i  l' x* M. F& j1 E
我地之前都唔係版黎....黎左呢到....慢慢地..變左版主
6 z, w$ [& D. Z9 H! Z  n% a我不是~~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 21:23:
- f' K! F& `( Z* r, `9 D( K5 M, C% S" g- d+ p  w) N
what 's the different??
0 Z' |. m. b. B$ t2 C你想D人點回應02版.....% d8 k# e$ G7 J& D% _8 P- |8 y! B
有好多人撞到D朋友咩
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:27:
' ^5 |- k6 r5 {( r. D, P8 K我想問下大家% `* e* r5 B1 s9 h+ o8 L: F
其實3x區係唔係等佢自生自滅呀
7 c/ a: E) \7 q* B  X6 U; H5 W2 awe are not the 版主 at 3X
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 21:27:
, p; x7 a- e9 A+ }9 C7 X# s$ g! U5 l/ J2 c4 q2 ~% B. O
我不是~~~
! w) a: P4 k1 s3 t3 d食字!?
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:27:* w' h1 a; A% l* x% ~! `* D. }
我想問下大家
3 z$ ~7 L8 M' t5 R其實3x區係唔係等佢自生自滅呀
- J& O. W! I/ S0 Q3x...我地冇實權...
Originally posted by 月月鳥 at 09:27 PM 21:27:
" D! `/ w# E- q5 R
4 z8 E3 }) w; V: fwe are not the 版主 at 3X
2 I2 q3 q8 J$ B% C( ]6 vthat's right so we cant do wat~~
我以為你地會識添
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:29:: J% S  I  i: N
我以為你地會
0 J1 T6 v4 |* L' Z% _! K
咩?
Originally posted by 左輪仔 at 09:28 PM 21:28:# y- T( s* Q9 p0 c) y/ D% ~" e
, O3 u  c. m9 l- R# W) R
食字!?
8 m  r& @2 ]; O; o抓到正~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 21:29:8 i6 A0 X+ ^7 X( R
抓到正~
) w) q' o: [4 D! {唔知點回應=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。