<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我以為版主會互相認識的
~夜越暗~ ~星越亮~
我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 21:28:
: l3 K4 L. T; @: `8 C' T
( h: O$ \! d" L, r6 k3x...我地冇實權...
7 S  W2 [5 f! {9 o6 \我想叫admin取消我地3X扳主的資格
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:31:3 X' V5 A) M! i! ]# n
我以為版主會互相認識的
# r" V2 N2 h+ t" N' v2 B$ L1 V
.........../ k$ N  ~( A) e! N
我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 09:32 PM:/ i7 z; z1 l7 O: {0 G# h

6 D9 s4 V. S; s; Z6 D我想叫admin取消我地3X扳主的資格
/ _; c' o& L2 y' Q" ~% s0 S7 {

# k( _4 _$ \! r7 ?
7 |0 G- b8 [) F! Q1 y0 s+ l; n/ D/ M7 y咁會好d呀6 b& b9 S. P+ [3 g- s( G6 l
唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:32:- O$ C( `7 n& R) q. e  E0 v
我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
+ K3 X" J1 |" M: b+ z0 _+ Y, _6 l佢地做法唔一致.....) r# n6 J( u9 @2 W7 a7 P" ?
冇我地咁齊心.....+ H. k( a7 z' D) l3 O, z  M2 v7 y- _
加下有d會員又like玩野....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:30 PM:
3 k1 N# {8 S/ _
2 X4 m( `6 i% e3 t唔知點回應=.="
, [$ o, {& z+ q1 |
下次小心lor
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:34:$ W& I5 `8 {8 [* ]6 c1 S( |

: S8 ~1 D6 z: k7 m# [& g- y
0 ?) _1 R# l/ @$ @3 g0 T$ \% V$ A# u- ~) S: M! d0 n
咁會好d呀' O6 p% e4 c% W: K; D* x1 p
唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
3 u( R" Q* I+ x55~~好無奈...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:33 PM:
) J, M) h2 Y9 Q  j/ m3 y& B+ z
0 O3 y# v$ ^* \& Z' w. G, f: n, |" g' w...........+ r5 x$ D( M8 H+ {8 A4 n
我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
& n, E8 I* _3 ^- s
8 w0 ?) Y% d4 D" z  O$ Y9 ?/ N! u$ i( v8 s9 }
係呀8 U$ M2 M5 F* J. _1 q
都成日見到你地在這裡吹水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 21:34:
5 M+ O  [8 [& p! q& g) c& |" B, F6 d4 q2 \
下次小心lor
) U: d& b- e2 ?8 G我一定報仇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。