<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:21 PM:! \) F: s0 d. b  t7 M* l% q2 n2 j

, l7 ?( z/ S6 k" }唔開事嫁,你記得密碼咪可以上黎囉,係你唔記得密碼先會用到安全題問
5 m& [0 K! f9 k2 |8 n% j唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:26:% f% D' j2 B: p+ |; r8 e
' U3 o1 ]; n# j, j, e* i
唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
7 M# y  n4 q% p- H/ l
你記清楚你個密碼?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:27 PM:( N" E6 x6 U. B+ H+ U; E/ G: r$ Z" S
6 U7 O0 ?5 }) S6 L4 Y4 V* H
你記清楚你個密碼?
% n3 m5 Q# c& z+ Y- a唔肯定
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:28:
, N7 t7 g( Q* F  H' }8 c4 V* ?# f. g6 v* R5 C
唔肯定
1 C( X9 M+ o5 e- q
有冇試多幾次呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:29 PM:. R. L: [" h; ]! S& R3 x
9 P6 n, G/ u# \* u, i
有冇試多幾次呀?
4 ]4 V+ B3 u# R+ u
試咗好多次
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:30:7 s/ K# }* k. Q/ n0 [5 d/ M) y
0 S% K+ j$ h! ?2 |9 K4 W" I
試咗好多次
9 U' j9 H+ x1 O1 N' }0 F! x( v你比個申請abcde1918既email出黎,我pm admin,post去版務
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:38 PM:
/ `2 c3 S" O0 p& v  L5 i. l1 A6 L
/ `, L' c  m( _6 z0 U: c$ F2 {post去版務@@"
; |' w$ S5 K8 o' r+ Y5 w
post咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:41:
" S7 Q; ?4 P, ~+ n% r- |& w9 j$ Q9 t& d4 Y; g$ z
post咗
' ]. }( y1 ?' J1 N" n: B) }" Z6 B
做咩咁失策呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:41 PM:. h. O8 {* K3 E  C  a8 U
9 \+ N2 \6 X. v$ s4 d4 j
做咩咁失策呀
6 ]4 _! P# g$ ^+ @* u/ @& h我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:45:
4 E8 W( Z) E; d6 p% e) I
; [4 h) D: k2 L% {/ e: c/ j: ^8 b2 j我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
) }: j% S: |3 r6 X0 _& u
用新密碼呀~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。