<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 08:34 PM:! M" O4 ^9 [1 E6 Y+ H3 C! L& v
不過呢,臭媽嗲,你條友仔岩岩先話唔肯定係我,& n, i8 H- Q' l. E, k7 U
點解依家又知道一定係我呢- b! l7 O2 X/ p2 N2 t4 A4 E1 L
莫非你食左熊掌
: e. k4 o# U2 l% l- u) G' M5 T2 J3 a9 \
係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~
4 B7 q- t) [' |, L" Z
" H+ Z" N2 r. }% M( Z果件旦旦米就係你囉 衰鬼
Originally posted by cheery at 2008-6-23 08:36 PM:, _3 x* j3 n: U: N* {
你知道嗎...自從你被殺ip後
' y. s' S: e' N2 }% Z/ r+ X3 N0 y, y沒有你...我沒有了存在感,,對生存十分絕望依加你返黎...我high了
- L" ?8 s% ]* R8 }
  Q+ x- U* E" x1 L$ L6 q咁你死左佢算啦 !!!8 k+ F0 l4 Z" P+ z

1 l$ K2 K8 ~/ R: c; e3 k7 L反正你係呢個世界真係無咩意義

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 08:40 PM:
( h2 W3 E2 i! P2 M8 `2 f$ H
) v' r$ D- v" {; G. u, P
9 f  ^3 r* N1 q' D0 U4 `9 P係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~
6 y: x- t3 D# k/ C7 B/ ?& B: n+ t, v2 N) W" l! b
果件旦旦米就係你囉 衰鬼
) J( l7 x; n1 f7 T2 m4 \5 s' q! c/ ]( n* A. ]0 f& a! W7 j
記得你話過"叫咩呀咩,咩春咩"
' Q7 x1 d! `6 D, F  n/ `! N
/ V3 z9 _3 ~+ ^你嗰時成個KAI子咁呀,你知道嗎 ??
* i- x! _- e& L5 n; j7 B  ?8 Q$ V. F) W  e( P
P.S.唔準食熊

評分次數

豬紅呢.......................
捨得返嚟喇咩?
& f0 W* h7 {8 @* ]衰左一次唔緊要, 最緊要知衰乜~
' K& a& C) u2 C: b% M! M傻jen, 以後要撩事鬥非講衰嘢唔好去aio 同 net 模喇, 要知道一處鄉村一處例, 要玩嘢嘅去港男同吹水版好喇知未?% }5 L2 T6 u3 }) |$ {
同你mark 鐘再起, 重新加過你分! 8 V: @) r6 ?; D! R- q
welcome back~
唔得啦,
. g  P; u1 R; o
5 `; O( _( l1 U我依家淨係可以係網吧上網,
$ D* B5 K3 p4 l) \) U2 l4 ]我係屋企上唔到呀(比人BAN左ip)6 S8 p% ^9 T1 _# u' ~
: h4 n5 X4 T  w
我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 20:56:7 s& E+ O2 v, D, ^0 l" W8 x
唔得啦,
( W. y- A( a8 E9 I1 \8 ^/ D4 z' s( _$ r; G0 ?
我依家淨係可以係網吧上網,
+ {% m' b( t" ]我係屋企上唔到呀
; }9 f* B2 G+ E) R1 U' d2 r5 Q/ |; C3 D: c' P' z9 r. D
我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋
  q9 m! h% U1 k/ N. J7 O
4 K4 V; W( f/ T: }7 w' g+ K

7 }3 y5 a& X' F/ ^2 _* [tum掂沙灘仔 解番你ip 重新做人啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 20:54:
. S* z2 b5 R  e5 D  A捨得返嚟喇咩?6 @( S3 F$ ?* `& v) `9 `- Y
衰左一次唔緊要,...
% U+ R" V2 u+ W/ O8 W
% o2 ^( z* n) d! T幫下佢啦 衰o野
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 20:57:3 |- H: L+ D. h% @' u3 K
! E. e  B4 g" i3 r) y

; m2 v9 T: j3 ^0 j1 E4 @: s& K幫下佢啦 衰o野
( Z- b9 k: S6 z7 Y- T
% J( t0 e( u7 e( i3 A
2 w) O* }: V2 [2 S$ O
加左分比佢先啦~
- t0 ]9 r1 Q4 I2 z( P其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 21:00:
3 N/ Y0 a$ u. O/ g1 w. v6 P
; b. V" z! m. t' z- l" n" W: U9 ^+ y4 x6 D6 @9 m$ X2 b. t

& }. t2 U( E: N9 q4 V6 ?5 ^加左分比佢先啦~+ X* o5 b8 v8 q. X
其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
+ z# A( f% R0 i4 m& ~2 ?% H1 M' |3 f9 H6 V* W# j1 }
幫你tum下沙灘仔啦
! \! o$ ?( V: F! i. T# R解番佢ip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。