<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 22:02:
/ P0 W1 r/ }0 G2 g5 {9 G6 a) n) d% a7 D, G% R
sorry...我你想回覆嫁^^"
; \/ \5 H. U) Z! R5 P  [2 V' v奶語房錯了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:56 PM:
5 L8 w0 e3 L  j. I# l
, B/ P5 W% K* ^3 F' e9 ~算啦,你盡左人士嫁喇@"@
1 {% ]7 U' o6 F* h- g  s我有責任~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:04:! O9 Y1 w0 X6 c1 R2 y2 L5 W' D7 X$ z
: M+ w0 G7 V8 {( t( U2 u
我有責任~~~
/ p6 v1 H* E3 q) I/ m% |7 u
去自盡吧
星矢我唔係好熟悉呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 10:02 PM 22:02:0 c3 U" ~. ~* B/ s9 w. u' d
4 ?% |% \2 ~: R' m; f9 r$ D+ @
sorry...我你想回覆嫁^^"
4 q7 w0 p2 t5 }
甘都好啦!!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:03:8 s* V' F( T2 e& W) c' l

' r7 G& d3 J! c8 f6 E錯了.....我係第11宮...係你後面...hahahaaha
6 @5 u% n1 z1 S. a
佢地識飛....一飛....就去左第11宮喇=.="
Originally posted by 月月鳥 at 10:04 PM 22:04:
" v% A* t+ l: \
$ J2 P) C2 W; e: ~/ j+ P( I去自盡吧
" d" E! ]1 g2 I, {% y. e$ T甘絕啊~~月月!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 22:08:) G( K5 l* a" o% \% h) j  ~! W' v; T  h  ^

( ^  c4 _, X/ M# f+ e" I" @! [甘絕啊~~月月!
. ~' d0 H) k+ i! u" i; i+ J, A學你地姐~~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 22:09:
1 d% \, O6 c- L( ]! x- L$ P8 C0 c
; w6 K$ F9 w* a1 L, X9 s' G學你地姐~~~
  Y/ W" \9 a# P; p# F大家咁話啦^^"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 22:09:
. s6 u2 E# L1 T+ c5 I) r$ a; i4 e$ ]9 v
大家咁話啦^^"
, m1 y: ^+ \4 X( `( U, Z. `4 o
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。