<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
o尋唔o尋基路亞玩呀!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 22:20:
7 |3 d* O  _. \( X再次返黎喇 =.=
$ j5 c" }4 e/ i+ M- Z# U8 C" O# G
我  以  為  您[size=-2] 左 tim
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:20 PM:
# q) P4 J& ]5 i# h你地個個睇星矢嗎
5 s6 g' p6 P' @. c# d3 A6 K& V$ Y我諗應該唔係 ~.~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 10:15 PM:5 ?9 A, o, }+ q1 [* l8 F

, T8 J- [0 {* R5 R0 N米羅要撐他~~
2 v' ^/ @- Y* \
好兄弟.....艾洛斯睇野~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 10:21 PM:5 @  g% K% D* p* K. r$ d  X& b

& P7 f7 W' i1 k, o6 ~6 {+ @  T0 a我  以  為  您[size=-2]死 左 tim
0 Z1 o8 A/ ^& F. m$ d俾人捉左去傾電話傾左成個鐘 ~.~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:21:
- b( v' _- G8 Y0 J+ S2 {$ H0 Q
, G- t" T4 c1 ?9 ^/ V( N你~~~~~~~
, R$ N- W4 ?" ~( S6 E$ e
多謝我嘛^^
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 10:21 PM:! v6 G# u: D# ?) K- u7 k
$ d, Q! _, S4 O. W# b
我諗應該唔係 ~.~
1 ?5 w8 V" W6 t4 j2 k' V
我就無睇啦!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:13 PM:, ?' b) e  p  R$ |

% D8 y  [; C, v3 \龍珠入侵聖鬥士....卡妙慘死
( |/ p! J3 F8 t: x
$ o# `% R6 D' T& s! M6 g. x- ^
你地講咩呀?我真係寫左個故仔講悟空勇闖黃金十二宮,不過仲未貼上黎

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 22:22:
+ `& i$ G) Y5 y3 I3 j  f* h% S2 `" W# U& W
俾人捉左去傾電話傾左成個鐘 ~.~
1 r& F5 w5 e; q! ~2 a0 F
色情熱線
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:21:: s. X* l& h; A
o尋唔o尋基路亞玩呀!
7 ?) ^* s( G; f) Z1 [% @
入黎啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。