<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-26 10:27 PM:
" c( G' u- _7 |. Q用左2個鍾,終於打完篇野喇~.~
$ q$ A/ ^) w2 F" ?2 A/ `咩來o架.....?
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 10:28 PM:! h* c9 h2 `" I* J/ J" `
/ O# b5 I: \- }8 s) A
咩來o架.....?
5 q. k* P( b1 A
咪~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-26 10:29 PM:7 s5 e0 G$ d+ V% F3 j6 C
  d4 ?4 K5 `: _8 V  I8 W
咪~
! }6 O8 z) ]( lTT ~~~~ + C2 v" }# E7 O& Z% ^

, S0 j: b8 p3 m/ I好耐好見喇.....我好掛住你呀!!!!!; a8 ~* m6 [+ B2 Q# m. j/ k1 J  S

5 l! ]8 q" g) b# M5 E* K7 u  d心情好嗎??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 22:28:
; U% ?5 w- ?; h6 p$ ?
2 ]& K4 T0 ]8 k) w/ @* `咩來o架.....?
; B4 d- C5 t' }0 Lgame一隻
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 10:22 PM:
6 P$ D7 I; ~, j  h9 x4 x3 C( V, I$ p0 z/ l
咁你問左佢未呀????4 _# d7 g3 X* q3 h

2 M) h1 ^0 t* t* i/ h/ C- A. R( y你睇咋....我都唔睇既......
1 z7 m  }1 s: T哦~我都唔睇ge
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-26 10:33 PM:' I8 C  Z! u4 J% {  J- k- Z7 H

* m' [' ^5 \  a$ j! [2 j0 |: ngame一隻
$ J3 A* F; Q% U3 |0 s有冇出POST??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-26 10:27 PM:
8 Z& S9 h7 P  y5 s7 Q5 @# n用左2個鍾,終於打完篇野喇~.~
0 ^4 M. f" g; q3 X打咩啊
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 10:28 PM:
" N8 ?2 Z) G# W( |* c4 b; s- a# ^+ S. T4 ]: S7 v$ M( e
咩來o架.....?
0 j1 z4 t" [7 s. [5 ]   文
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 22:34:
. u4 w) y- y3 ~8 [, M
2 j. f7 N  H% @, M8 S9 _+ Y有冇出POST??
0 Z4 c$ n. J( @
好難寫得出點打@@"
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-26 10:34 PM:9 l0 H+ j# F2 S+ Z/ R* U, H1 s0 Y& y% F% O

( }) i9 O! \5 P哦~我都唔睇ge
) g, S/ G$ f9 b) i你上次話睇既.....
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。