<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 22:55:
# `/ \6 I# G6 u: T4 T
' S. |7 f3 f9 {3 g! [5 q88~立立
( [* Z0 b7 k* {/ C! F+ f2 g
hi~11仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:57 PM:
2 I2 U# f! W, _6 X+ [/ N: k4 o$ H0 X, ]! C9 R) G
我呢到$25就3個鍾,$45就6個鐘,10個鐘就60
' H( h+ K) D7 k" r
都ok喎!
Originally posted by 左輪仔 at 10:56 PM 22:56:
7 W8 k( [* i: F% p* w# G# u1 C" ~: y; ?* h0 I
ok啦,幫我問候下她啦9 U, g) f% ~& y' P
88~立腸
3 h8 R  c- U! F$ z+ E' _; e% [好啦!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:58 PM:
- v9 f) X* f$ N
6 c/ n3 T4 P& c8 z" Q9 G; T油麻地的
& V* x# O% L* }: n: e
少去少去, 去mk bar?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 10:58 PM:) E8 o: w) N; S6 R4 @6 A0 \

9 C3 P1 T0 l/ c5 u/ q% {  K聖鬥士啱唔啱??
% @, j% P1 m1 u( m! R2 l
唔好啦!你地全部都係,都唔o岩班!
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:58:( Y3 ]) P" x$ [) V: }0 r* j% B

6 p8 v: h  E0 F4 x2 s: `都ok喎!
2 _& V+ S2 p. I- V3 b
係呀,都唔係貴既,係油尖旺
Originally posted by JCer at 2005-6-23 10:59 PM:
$ J3 b5 g$ e- @- F# \$ M) q! d( D, `  }% I
少去少去, 去mk bar?
5 S+ l/ ^* w7 Z  @4 k8 M% p! z# Ihi~~芬
Originally posted by JCer at 2005-6-23 22:59:5 K6 g. X6 A7 L2 m4 S! Y

8 b1 o3 [" V5 K1 G1 j8 ]6 V少去少去, 去mk bar?
+ i2 H& v% N! G% N: z. M3 S9 ]* w之前都有...不過d卡唔見哂了
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:59:. D* F+ Z$ D$ l# y# C
/ z" W# K  j  j. u
唔好啦!你地全部都係,都唔o岩班!
; w& U- G" X3 B" s, E6 g! n* s/ m
唔緊要啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 11:00 PM:5 I, k5 \( s& P$ Y% b3 u9 l

$ N4 L7 k# j+ M, H. y1 ]係呀,都唔係貴既,係油尖旺
3 R  j+ j/ A$ g) K
係唔係要入會架,會唔會俾人打架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。