<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
(降落)
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:42 PM:
, V4 w% J$ T# J# V5 E(降落)
+ {& R" d) R% ?' v空降﹖做咩唔開心﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 19:42:! v2 K  b" \* Y- I
(降落)
0 l; f- @( E* v. Rhi~汽水
/ J% t- D( L- V3 T) |, \咩事呀??
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:43 PM:4 o& {4 U  v! z! q- \

9 f9 [& k4 D+ l" c' V, n空降﹖做咩唔開心﹖
8 }! x$ h# p' n7 h% U4 G* d有冇睇無線呀!?# N8 F' C( m# a7 H  u$ X' s
講「呀咩吉場」個網呀!
$ p  p& y9 p- J& _5 N4 X1 J* ~我以前係公司上過架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:+ G4 T: D' ^" G' F# R2 B. |
3 b) _* `+ M8 o. A2 t
有冇睇無線呀!?
, @" c4 }$ ?. \5 x講「呀咩吉場」個網呀!- p$ O$ h" T7 s. |% s3 V
我以前係公司上過架!
( S( z" ^2 M& s4 G我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:
) }: u7 q1 |% t4 R& ^( P
4 t8 R5 O) o1 H' y+ ?  H4 e% U. `有冇睇無線呀!?: P; r8 T9 W/ {4 _
講「呀咩吉場」個網呀!
$ h: K. ]6 S; e( x2 e我以前係公司上過架!
/ F! w+ Y& {+ X/ c$ [" B( C& Z# b+ r7 R% a, D$ b
有丫, 佢講到好正咁2 U! m, ]4 x3 l
你仲有冇條link?
以前屋企部電惱冇得上網,' c( M9 E+ @' t7 _0 u% ?
咪係公司上囉,
5 d+ N9 x7 f# O0 q/ }/ I  M咁上左「呀咩吉場」睇呀咩啲日記,
% w: @4 H3 }4 z3 w& y) G睇左一半就唔想睇,
( v! ^' v- c) G: n. F0 K因為好慘!
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:51 PM:
* c& T1 Q5 i7 R# X) w: v* Y; g. U  S( s! g9 P" G
我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
, L* ^: {. q$ w
係呀!
3 n. z/ Z' D! @$ D1 B  `; Q我上過時呀咩未死架!
4 d3 ~4 }2 x5 o" y後來我轉左工,冇上網,
3 H/ k& E4 P  j  |咁一路冇再上啦!
Originally posted by waterfire at 2005-6-19 07:51 PM:6 A- ]" ?: H' J+ {# O8 L* D
5 H& v9 U5 I1 P( m2 g4 z
; S2 F* W$ I6 A7 s' V5 u
有丫, 佢講到好正咁2 B! F6 N& w# W; m4 L4 P6 y) p1 K) r5 Q
你仲有冇條link?
6 ~1 V6 e7 k' f" _) }等等!
cant get into the page
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。