<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:55 AM:
3 W; d: F! B1 S8 k- n8 R" O9 G! ]6 x2 R5 W1 D! m' Q, T8 ~
有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
! l) s9 b+ c( |" e/ x! _
因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:58 AM:  n3 S" x# x. p& M) {5 b# v

; {% X6 I/ b7 v* u" {( a5 S1 Y兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
" ^3 T3 e; e0 w* m. A. R% e/ k" m立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:58 AM:
5 c1 s  L+ i  C& _5 z+ u0 a
: S* }. C" O/ Y. x因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
* m7 h5 H( x, j. |* n4 r7 f! c咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00 AM:
* j! a8 r/ l; x, A6 t
' ~# u1 B2 ?  W1 c8 {* R& a2 P3 G立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
% W* T( o8 O2 r- {% ?* p
公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:
, H2 D% h* J5 @) _, D8 t
5 o- ]( Q" m/ g* ^' o- J9 O咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
1 L7 t+ Y7 L0 g0 s. }
可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:04 AM:
1 B( m% h+ Z& s5 w4 ?* M
% y" i, Z2 i& [4 ^- ^可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
2 Q4 H% D9 l% m
miss系av始祖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:
, O& G7 q( D" ]
* e1 J& `& q% J公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
; p7 N' M: _% O# S; I公孫止?
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:06 AM:
' D/ H+ ^0 l4 @- c& V& ~" p: M: f8 z) r+ K4 t, I
公孫止?
, o# ?- U7 Q+ \6 ~) q7 c! u8 X係呀
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00:
8 Z0 F8 U; q4 ?6 x+ v; D( D9 R( @! k$ G; M( d. a$ p+ A  o
立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
5 A4 J. X8 `; m0 ~  n佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,* T* C, B$ h9 I7 ]2 y
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,; Q+ X5 F# Q. e' D7 r- b
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.
8 R% f0 w7 e6 v) B( ?
) i( |5 e3 [; ?唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:07 AM:: t( c: g% a; R5 Q2 }$ Z+ d4 G3 ?, R

+ k6 Y( B( ^! h3 ~8 d係呀
9 }* r9 c& b) O( c# K* Z
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。