<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:30 AM:
5 q1 u: O4 ]6 M
& \# }+ F) X$ B# q塞口好....定塞........................:cool:
7 @/ ~$ s3 l$ ^
Originally posted by toro at 2005-8-27 00:31:
- ?. W  a& }4 p- j% D/ S
0 ~. j/ F8 v% i& M塞你個咀
8 }4 J; ^3 e" L' d- R$ z留返比你,飲紅酒中
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:33 AM:
$ X* f2 }9 c$ k2 a  Z! R! s# p  V* |# B: Z& w5 t
你飛過黎,我請你
4 q$ o/ ?! D" p0 S$ ?
我一定會飛過去,但我搞掂D生意先,JUST傾成兩個貨柜既生意,HEE HEE!
# O/ R$ R- w: }( y5 |7 x! R我等一陣都開返支98年既飲下!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:34 AM:
' r$ R% G" ]5 E, [) n( W/ |' \/ b( i1 S% _! o! W/ D" N5 O
同你一齊拍片呀~
( z6 ?% H/ v4 {) }
我返反香港lu................
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by toro at 2005-8-27 12:34 AM:
, U5 a/ \" N; u2 {; M
7 F/ V) @, B1 n我要同樂c姐姐玩~~~~~~~
人地都唔so你啦(好直接的)
Originally posted by VictorTan at 2005-8-27 12:25 AM:! i( `: ~& O- f% V0 x
保頓仔TT走左去邊?
. q1 `) O, l* W8 @8 m保頓仔~
【icon小偷™】
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:
. Z' T7 \; @/ ]0 C
1 L0 L# ^# w6 M& Z有没别的酒啊?0 S) \: e9 B) _% R7 X2 \
我不喜欢红酒
: ^" T6 l& e2 [8 P& j咁細個!唔準!飲利賓納啦!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:36 AM:
- g7 X! Z6 G; T$ W7 C- M) N. V! e" h
留返比你,飲紅酒中
, z7 S; `1 J2 m; y8 j一個人成支飲曬啊?飲唔曬你點KEEP酒?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by mingP at 2005-8-27 00:35:( M7 G; U- e" V
- |9 X% h' T7 w* E
有没别的酒啊?
+ G; k/ h/ \" s* ?9 z我不喜欢红酒
/ G" h; i8 o- y
你飲開咩酒先?
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:: A" W/ d/ b. Z* [; S
! U& }+ H! J3 b$ j0 w. r/ W& j
有没别的酒啊?) o6 z+ _5 M) l( g$ o" E+ \
我不喜欢红酒
' e+ v# N! c4 s
+ ], M+ [9 E0 O' j* D$ a
紅酒有好多好多種味架,實有一種岩你飲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。