<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-24 11:55 AM:! N/ ]; o, F5 w- w' z) i
. _4 b( K, o' h; V/ c
係呀…本來想買MP3…後來諗諗下買部PDA可以做多幾樣野…$ b2 J; Q5 H+ ~
( Z7 Y5 j' P3 O9 V
有無乜野recommand?
- e$ X2 p: O4 f) V
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
走哂啦?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:23 PM:
2 j0 {  m0 {+ F( G; f8 x) N! M: h& V& i, F' a, C) ]' Y% o; [
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
, `9 h* [! S6 L威威
6 v0 _) O0 P7 u0 ?# H% {: j買左幾錢啊?
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:28 PM:
: k7 B- {3 [( ^
9 ^8 T1 R+ r& ?威威
! @- a& L' s: P1 s4 A) w買左幾錢啊?
+ h2 U! j! ]- k) l* w) X" Z. k# i買左4950囉!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:28 PM:8 T$ j7 H2 h( r- u- s- O1 {
% S3 C9 _6 Z$ p+ h! }+ D
買左4950囉!
: |' K( M1 a, v+ e
功能好唔好用啊??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:30 PM:4 G% `8 P5 H) B+ U

$ G9 W4 u0 @& X+ D2 Q, x功能好唔好用啊??
7 x9 x* w. e4 _. {5 i( O
ok呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:34 PM:
0 ]4 K9 ?( E' E5 p# C% m' Y1 n! I' k: _' P
ok呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
( ^* H& _/ p5 c+ Y2 w2 z我近來都想買部PDA
" N9 U! L0 B% `0 x太多野做
& S& T( \) \1 Z2 I3 E6 O用紙張記下D紙又成日唔見* z% N  l  k7 _+ X" `% a
正在考慮買水貨定行貨好
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:37 PM:
& J) u- g9 N4 a1 r. w3 R) \+ n- W9 ?, K
我近來都想買部PDA
/ K* ~4 o' |/ D太多野做2 S2 F2 [4 _" i) v- ^
用紙張記下D紙又成日唔見
4 P  I8 ]6 J$ Q) a) q+ d正在考慮買水貨定行貨好
; x. _4 N5 [% H- p
唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:39 PM:
/ X( {  Y& S+ u9 K
% o! X2 i7 h3 y% V% f$ \2 Z唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
( n3 C% p4 _% l' Q9 L6 H6 q
" y. Y. Y' b2 q& J& P: F( C* s' ^而家係咪得番我地兩個??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:41 PM:/ r. X& G6 y3 k' E/ ^9 ^
3 A' \( i# V. ^  G
7 T$ {( @% w. s) s1 p" p, m
而家係咪得番我地兩個??
3 P6 V$ A7 r. T& z我諗係啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。